Årets norske jordbær er i butikken

Gled deg - sesongen blir ekstra lang i år!

Norske jordbær er sommerlykke!

Årets norske jordbær er i butikken

Hva er bedre enn en varm sommerdag med norske søte jordbær som dessert? Norske jordbær har en helt unik smak på grunn av lange lyse sommerdager og kjøligere netter. Jordbærene her i Norge modnes langsomt, noe som gjør at de er søtere enn andre jordbær fra andre steder i europa.

Jordbær er en god kilde til vitamin C og andre antioksidanter. Bærene gir også et tilskudd av folat.

Lang jordbærsesong
I år spås det at den norske jordbærsesongen blir ekstra lang på grunn av den kalde og våte våren og forsommeren. Det er godt nytt for alle som er glade i norske jordbær!
I dag får du kjøpt norske jordbær i mange av våre butikker. Fra 1. juli regner vi med å ha full dekning – men været bestemmer.

– Norske, smakfulle, røde fristelser er for mange sommerlykke, og i REMA 1000 gjør vi alt vi kan hele sommeren for at alle kundene våre skal få kjøpe så mye norske, deilige jordbær de ønsker seg. Så satser vi på at været er med oss og at sesongen blir lang, sier Marianne Moen, kommunikasjonssjef i REMA 1000.

Jordbær er godt til nesten alt!
Norske jordbær smaker aller best hvis de får spille hovedrollen alene, men de gjør også enhver rett mer smakfull! Prøv de i smoothie til frokosten, som mellommåltid sammen med vaniljekesam og i salaten til middagen. Og de er et selvsagt valg til desserten – kanskje på den gamle måten med fløte eller med vaniljeis. Og selvsagt spiller de en viktig rolle i sommerkaken!

Jordbæ¦r milkshake

Jordbærmilkshake

Del artikkel