Årets Kjøpmann – en inspirator for alle

Kjøpmann Knut Tveter og hans butikk REMA 1000 Eikli ble kåret til Norges aller beste for 2013.

Til stormende applaus fra 8500 kolleger på REMA 1000 sin storslagne fest, 1000 colours, tok Kjøpmannen og alle hans ansatte fra REMA 1000 Eikli i mot den gjeveste prisen – nemlig prisen for Årets butikk.

kjopmann-2013

– Knut Tveter har REMA 1000 i sitt hjerte, og viser det hver eneste dag. Han har levert topp resultater år etter år – helt fra han startet opp for 23 år siden. Vi er veldig stolte av Knut og hans resultater, og hans mangeårige engasjement, sier administrerende direktør i REMA Franchise, Tom Kristiansen.

Og nettopp for 23 år siden startet Knut Tveter med en årsomsetning på 17 millioner. I fjor hadde butikken 7,8% vekst og 154,7 millioner i omsetning. Da Knut Tveter tok i mot hyllesten fra Colonialmajor Odd Reitan, minnes Kjøpmannen oppstarten.

– Da jeg skulle starte opp med butikk på Eikli, lurte Odd på hvorfor jeg skulle begynne her. Men jeg har slåss og kjempet, og takket være støtte fra regionskontoret i Nordre Østland, Odd, og
Ole Robert – og ikke minst Lena, Steffen og Martin, så fikk jeg det til – og det er derfor jeg er her i dag, sier en glad og rørt Tveter.

Alle de ansatte på REMA 1000 Eikli er svært opptatt av at den øverste sjefen, nemlig kunden, skal ha en hyggelig opplevelse i deres butikk hver eneste dag. Butikken ser alltid svært bra ut, og dette har blitt REMA 1000 Eiklis varemerke. Tveter vedlikeholder og investerer årlig mye i egen butikk for å møte fremtidig konkurranse. Mange kjøpmenn har gått i lære hos Tveter – som fortsett er en sterk bidragsyter for sine kolleger.

– Knut Tveter er en fantastisk sjef som gir sine ansatte fullmakt og myndighet for at de skal kunne videreutvikle seg. Han er svært engasjert i REMA 1000, og har en høy forretningsmoral. Han er en
sterk inspirator for oss alle, sier administrerende direktør i REMA 1000, Ole Robert Reitan.

Regionenes beste butikker er…

Nord: REMA 1000 Leknes, kjøpmann Bjørn Harald Karlsen
Midt-Norge: REMA 1000 Bromstad, kjøpmann Arild Eide
Nordre Vestland: REMA 1000 Volda, kjøpmann Bjørn-Kristian Risøy
Vest: REMA 1000 Knarvik, kjøpmann Tone Olsvoll Eide
Sør Vest: REMA 1000 Klepp, kjøpmann Lill-Iren Steen
Sør: REMA 1000 Vågsbygd, kjøpmann Erik Schellhorn
Østre Østland: REMA 1000 Sofiemyr, kjøpmann Erlend Nikolai Herbjørnrød
Vestre Østland: REMA 1000 Skreppestad, kjøpmann Chris Hammerkvist
Nordre Østland: REMA 1000 Eikli, kjøpmann Knut Tveter – Årets Kjøpmann
Oslo: REMA 1000 Kalbakken, kjøpmann Kristian Hansen

Del artikkel