Æ har blitt enda mer personlig

Nå får du Bytteforslag i Æ. Det betyr at du i større grad kan velge hvilke varer som kommer inn på din 10-på-10-liste.

Æ er i utvikling og har som mål å gjøre hverdagen din enda enklere. Etter lansering har Æ fått mange fine innspill fra deg og resten av Æ-brukerne. Et av innspillene har vært å i større grad kunne bestemme selv hvilke varer som kommer inn på 10-på-10-lista. Med Bytteforslag kan du akkurat det.

 

Slik fungerer Bytteforslag

Nå kan du selv velge om Æ skal oppdatere listen din automatisk, eller om Æ skal spørre deg først når Æ har forslag til ny vare til din 10-på-10. Listen din inneholder alltid de varene du til sammen har brukt mest penger på under de ti siste handleturene dine. Etter en handletur vurderer Æ om det er andre varer som er mer gunstig for deg å ha på listen din.

Når Æ nå har et Bytteforslag kan du selv velge om du vil godkjenne byttet eller ikke, og det er da varen på din 10. plass som vil byttes ut. Har Æ flere Bytteforslag til deg er det varen på 9. plass, og slik beveger byttene seg oppover listen din. Om du takker nei eller ikke tar stilling til bytteforslaget vil listen din forbli slik den var.

Les mer om hvordan Bytteforslag fungerer her.

Så enkelt er det

  1. Aktiver «Bytterforslag» under Profil i appen
  2. Handle som vanlig
  3. Æ sier ifra når Æ har et Bytteforslag som du kan takke ja eller nei til.
  4. Nå har du en liste som passer enda bedre til deg!

 

Du kan når som helst velge å aktivere eller deaktivere Bytteforslag i appen. Dette gjør du enkelt under «Profil» i Æ. Velger du å ikke aktivere Bytteforslag vil Æ automatisk oppdatere listen din for deg slik som før. Æ håper du liker den nye oppdateringen!

Har du spørsmål om Æ? Kontakt oss her.

 

Del artikkel