1000 takk for en fantastisk Sykkel-Tour!

3000 har syklet seg gjennom Norge sammen med REMA 1000 og Thor Hushovd.

Norgesturneen er over for i år – nå kan du glede deg til neste års Sykkel-Tour!

1000 takk for en fantastisk Sykkel-tour!

Sykkel-Touren har besøkt Grimstad, Ålesund, Tønsberg, Trondheim, Stavanger og Lillehammer, og det er ingen tvil om at arrangementet har vært en suksess. Over 3000 har blitt med på tur og sponsorsjef Vidar Riseth er storfornøyd.

– Responsen fra publikum har vært over all forventning. At vi skulle få med oss så mange på sykkeltur denne våren hadde vi ikke turt å drømme om.  Det er ingen tvil om at Sykkel-Touren har vært noe kundene våre har satt stor pris på, og vi gleder oss allerede til neste år, sier Vidar.

Neste vår står Nord-Norge, Vestlandet og Oslo-området for tur.

1000 takk for en fantastisk Sykkel-tour!

Bakgrunnen for Sykkel-Touren er et felles engasjement for folkehelsa og et ønske om å få med flest mulig ut på sykkeltur. Thor Hushovd er fornøyd med å ha fått så mange opp av godstolen.

1000 takk for en fantastisk Sykkel-tour!

– Det har vært fantastisk gøy å ha med så mange på tur denne våren. Både små og store har gitt alt og jeg er imponert over innsatsen. Nå ser jeg frem til vi ruller i gang igjen til våren, sier en fornøyd Thor.

 1000 takk for en fantastisk Sykkel-tour!

Vi vil se bildene dine
Tagg bildene dine med #sykkeltour på Instagram og se de på rema.no. 1.juli trekker vi fem vinnere som får en sykkeltrøye signert av Thor Hushovd.  Premien leveres av Trimtex.

Se alle bilder på Instagram her!

#sykkeltour

Trykk på bildet for å se bilder fra #sykkeltour!

Om Sykkel-touren
Sykkel-touren med Thor Hushovd – arrangert av REMA 1000 og TV2 – flytter seg fra sted til sted i Norge – akkurat som Tour de France i Frankrike. Alle kan møte opp og få en fin treningstur sammen med tidenes beste norske sykkelrytter – med TV2 i følgebilen!

Del artikkel