1732 oppskrifter

I Middagsplanleggeren finner du en rekke smakfulle retter med ulike råvarer, slik at du kan finne noe som frister for deg.

Husk alt

Middagsplanleggeren lager en komplett handleliste av alle favorittoppskriftene dine slik at du får kontroll på innkjøpet.

Spar tid

Middagsplanleggeren hjelper deg med å spare tid på det daglige spørsmålet "hva skal vi ha til middag i dag?"

Spar penger

Ved å planlegge flere middager om gangen blir innkjøpene mer rasjonelle; totalprisen blir lavere og du kaster mindre.

Mange oppskrifter

I Middagsplanleggeren finner du en rekke smakfulle retter med en mengde ulike råvarer. Velg oppskriftene du synes ser mest fristende ut.

Tilpasset din husholdning

Mengde ingredienser i oppskriftene endres når du endrer antall personer. På den måten kan du handle akkurat det du trenger.

Lag handlelapp

Legg oppskriftene enkelt inn i en felles handlelapp. Kryss av matvarene etterhvert som de legges i handlevognen. Du kan også legge til enkeltprodukter eller krysse vekk varer du allerede har hjemme.

1

Planlegg

Planlegg ukens middager med oppskrifter fra rema.no. Middagsplanleggeren lager en samlet handlelapp for å gjøre handleturen din enda enklere.

2

Lær mer

Bli enda tryggere på kjøkkenet ved å lære relevante basiskunnskaper om matlaging, matvarer og teknikker under fanen «Lær mer».

3

Følg oppskriften

Ved å følge oppskriftstrinnene er du sikret en vellykket middag gang på gang. De fleste av oppskriftene inneholder serveringsforslag for å løfte rettene enda et hakk.

Retningslinjer for personvernTjenesten Middagsplanleggeren kontrolleres av REMA 1000 Norge AS (REMA 1000).

Du velger selv om du ønsker å dele dine brukeropplysninger med Middagsplanleggeren og REMA 1000. Dersom du velger å registrere en bruker, vil den oppgitte e-postadressen og det valgte brukernavnet bli lagret av REMA 1000 for å gjøre det enkelt for deg å bruke tjenesten. Du vil da kunne lagre dine favorittoppskrifter og hente frem handlelappen din på tvers av enheter. Middagsplanleggeren kan brukes uten å registrere en bruker.

Opplysningene som lagres er brukernavn, e-post og passord, samt hvilke oppskrifter man velger og antall personer de ulike rettene blir tilpasset til. Informasjonen er kun tilgjengelig for REMA 1000 og aktører som drifter Middagsplanelggeren. Informasjonen blir ikke delt med tredjeparter. Middagsplanleggeren kan ikke identifisere personopplysninger om den som står bak de enkelte brukere.

Mobilversjonen av Middagsplanleggeren kan hente brukerens nåværende posisjon, dersom brukeren gir samtykke til dette. Informasjon om nåværende posisjon brukes kun lokalt på brukerens mobil, og blir ikke sendt til eller lagret av REMA 1000.

All informasjon knyttet til en brukerkonto slettes automatisk så snart en bruker avregistrerer sin konto.

Dersom du har spørsmål knyttet til hvordan brukerdata behandles, eller ønsker innsyn i dine brukerdata, kan du kontakte REMA 1000 Norge AS her.

 

Slik beregner vi prisen på Under hundrelappen-oppskrifteneMiddagsrettene er basert på en familie på fire – to voksne og to barn (7-10 år).

Siden oppstarten i 1979 har REMA 1000 jobbet for å tilby deg dagligvarer til bare lave priser. Under konseptet «Middag til under Hundrelappen» kan vi tilby deg gode middager til hele familien, til en fast lav pris. I oppskriftene på rema.no vil du til enhver tid finne flere oppskrifter til under hundrelappen.

Mengden i middagsrettene er basert på en familie på fire, to voksne og to barn under 10 år. Det er totalprisen på denne grunnmengden som tilsvarer under hundrelappen. Der hvor hele pakninger ikke er brukt i oppskriften, er pris for anbefalt forbruksmengde inkludert i den totale middagsprisen. Ved bruk av varer i løsvekt, og som i oppskriften er oppgitt med et antall, f.eks. to løk, er prisen oppgitt ut ifra en gjennomsnittsvekt per stykk. Produkter fra «Kjøkkenskapet basis» er ikke inkludert i den totale middagsprisen. Dette er produkter de fleste har i kjøkkenskapet fra før som har lang holdbarhet og kan brukes opptil flere ganger.

Du kan til enhver tid tilpasse mengden i oppskriftene eller bytte ut enkelte råvarer til å passe din husholdning, men vær obs på at prisen da kan overstige hundre kroner.

Vi gjør oppmerksom på at tiden brukt på måltidene vil variere med ovnstype og kan avvike fra oppskriften. Vi tar forbehold om trykkfeil og at enkelte varer kan være utsolgt i din lokale REMA 1000-butikk.