Rema.no » Maj-Britt Aagaard

Maj-Britt Aagaard står bak en av Norges mest populære matblogger, Spiselandslaget.com.

Helt siden oppveksten på et restaurantkjøkkenet i Oslo, har hun vært lidenskapelig opptatt av gode smaker og ekte matlagning. I en krok på kjøkkenet sto Maj-Britt sent og tidlig mens moren jobbet som servitør. Her sugde hun til seg alt det kokkene foretok seg, og maste om å få smake og få hjelpe til.

Med skarp penn, en uhøytidelig tone og glimt i øyet, sprer hun inspirasjon og deler sin kjærlighet til alle typer mat. Fokuset er på ekte matlagning og gode råvarer, gjerne økologiske. Med en fortid som flyvertinne på tur til alle verdenshjørner, er det få matkulturer hun ikke er nysgjerrig på eller lar seg inspirere av. Selv er hun halvt dansk, og sier at kanskje akkurat derfor er hun også glad i både ”flæsk og fløde”, selv om dette ikke står på menyen hver dag.

Vårt samarbeid

Maj-Britt kokkelerer på sitt eget kjøkken og deler sin matentusiasme med REMA 1000. Hun har laget oppskrifter spesielt for REMA 1000, som frister på middagsbordet.

Oppskrifter

 

Maj-Britt sitt eget kjøkken er blottet for pekefingre og stive regler.

”Lag mat for å glede, ikke bare for å imponere!” sier Maj-Britt, som synes alle fortjener noe godt å spise, også på hverdager.

Etter at hun vant MasterChef Spesial på TV3 i 2015, har hun gitt ut kokeboka ”Kjøttfri Mandag” og lever i dag av å lage oppskrifter, spre kunnskap og inspirasjon fra sitt eget kjøkken i Gamlebyen i Oslo.