Våre beste høstgryter
Høsten er en tid fylt med vakre farger, kjøligere vær og friske råvarer. Det er også en tid da kulden begynner å krype inn, og det er ingenting som varmer kroppen bedre enn en god, dampende gryterett.
Gryter med sesongens råvarer
Høsten bringer med seg en rekke deilige råvarer som gir en utmerket base for gryteretter. Rotgrønnsaker som gulrøtter, poteter, sellerirot og søtpoteter er hjørnesteiner i mange gryteretter. Reinsdyr og lam er også populære råvarer på høsten, som egner seg ypperlig i mange gryter.
Les også: Høstens råvarer med mesterkokk Bent Stiansen
Hverdagsgryter
Å få hverdagen til å gå opp er ikke alltid en enkel oppgave, men lager du en god gryte så kan hverdagen gå enda smidigere! Du kan lage grytene i helgen eller dagen i forkant, varme opp og servere til familien etter jobb og skole.
Hverdagstips!
Spennende smaker fra verdenskjøkkenet
Varier grytene med smaker fra andre verdensdeler. Karri, pasta eller sjampinjong er gode ingredienser som man enkelt kan inkludere i høstgrytene!
Tips!
Rester fra grytene kan enkelt legges i en matboks til lunsj og nytes enten kalde eller varme.
Lær mer