Våre beste høstgryter | Tips og råd | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Lær mer Våre beste høstgryter

Våre beste høstgryter

Her har vi samlet våre beste gryter, enten du ønsker klassiske okse- og lammegryter, smaksrike vegetargryter eller spennende gryter fra andre verdensdeler.

Høsten er en tid fylt med vakre farger, kjøligere vær og friske råvarer. Det er også en tid da kulden begynner å krype inn, og det er ingenting som varmer kroppen bedre enn en god, dampende gryterett.

Gryter med sesongens råvarer

Høsten bringer med seg en rekke deilige råvarer som gir en utmerket base for gryteretter. Rotgrønnsaker som gulrøtter, poteter, sellerirot og søtpoteter er hjørnesteiner i mange gryteretter. Reinsdyr og lam er også populære råvarer på høsten, som egner seg ypperlig i mange gryter.


Les også: Høstens råvarer med mesterkokk Bent Stiansen

Hverdagsgryter

Å få hverdagen til å gå opp er ikke alltid en enkel oppgave, men lager du en god gryte så kan hverdagen gå enda smidigere! Du kan lage grytene i helgen eller dagen i forkant, varme opp og servere til familien etter jobb og skole.

Spennende smaker fra verdenskjøkkenet

Varier grytene med smaker fra andre verdensdeler. Karri, pasta eller sjampinjong er gode ingredienser som man enkelt kan inkludere i høstgrytene!

Se resten av våre gryter her!