Vafler til enhver anledning | Tips og råd | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Lær mer Vafler til enhver anledning

Vafler til enhver anledning

Med en god og enkel vaffelrøre kan du komme langt! Vafler en en kjær tradisjon og vi kjenner den kanskje best med sitt vanlige tilbehør syltetøy, rømme og brunost. Men visste du at du kan lage flere herligheter med et helt vanlig vaffeljern?

Er røra god, blir vaffelen også smakfull. En enkel vaffelrøre er enkel å slenge sammen når du behøver en rask dessert eller snack. Om du ikke allerede eier et godt vaffeljern så anbefaler vi deg å gå til innkjøp av et. Vaflene gjør seg selv i stor grad, og når du mestrer den tradisjonelle vaffelen åpner det seg en verden av muligheter og variasjoner. Faktisk så kan du spise vafler til frokost, lunsj og middag helt uten problem.

Knasende sprø

Om du synes vafler med knasende sprø overflate er noe av det aller beste som finnes, så bør du virkelig teste denne oppskriften som inneholder Farris.

Grove vafler

Ved å tilsette havregryn i vaffelrøren får du en grovere og sunnere vaffel som du kan spise til frokost eller i matpakka.

Vaffel + is = sant

Disk opp en herlig vaffelis til dessert. Perfekt til både store og små.

Trender på TikTok

Ikke bare er vaffelen populær hjemme, men vaffeljernet har posisjonert seg på TikTok. Ganske utradisjonell vaffel, men likevel gøyalt!

Vaffel til tacoen

Lyst på enda en grunn til å spise mer taco? Denne tacovaffelen er ikke bare gøy å lage, men smaker i tillegg himmelsk! Perfekt til frokost eller middag.