Ukemeny for deg i farta | Tips og råd | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Lær mer Ukemeny for deg i farta

Ukemeny for deg i farta

Denne vegetarmenyen er rask å lage, inneholder masse deilige grønnsaker og er en skikkelig favoritt blant barna!

Alle oppskriftene i denne ukemenyen er beregnet til 1 voksen og 1 barn.

1. Spicy gratinert paprika

Vanskelighetsgrad: Enkel

Tid: 30 min

Slik gjør du:

  1. Kok opp ris etter anvisning på pakken.
  2. Halver paprika og grav ut frøene.
  3. Bland sammen kikertcurry og den ferdigkokte risen, og tilsett fyllet i paprikaene. 
  4. Topp med revet ost, og stek midt i ovnen på 200 grader i cirka 15-20 minutter.
  5. Server med en dæsj creme fraiche, litt ruccola og lime.

2. Raske vegetar-fajitas

Vanskelighetsgrad: Enkel

Tid: 15 min

Slik gjør du:

  1. Varm opp tortillalefser i en tørr stekepanne på begge sider til de begynner å få en gyldenbrun farge. Ha ikke på mer enn middels varme, da de fort kan svi seg.
  2. Kutt opp portobellosopp, rødløk og paprika i strimler.
  3. Stek soppen først i litt olivenolje til den begynner å krympe. Tilsett deretter rødløk, paprika, tacokrydder og sukker og stek videre i cirka 5-6 minutter. 
  4. Server fajitas med creme fraiche og lime.

3. Kjapp og smakfull nachos

Vanskelighetsgrad: Enkel

Tid: 20 min

Slik gjør du:

  1. Legg tortillachips i en ildfast form. Hell over chili sin carne og topp med ost.
  2. Stek midt i ovnen på 200 grader i 15 minutter og server med ruccola, creme fraiche og lime.

4. Crispy halloumi taco

Vanskelighetsgrad: Enkel

Tid: 20 min

Slik gjør du:

  1. Knus tortillachips i en blender til det har blitt til mel. 
  2. Finhakk hvitløk og tilsett i en bolle sammen med creme fraiche, paprikakrydder og limesaft.
  3.  Kutt opp halloumi i terninger og dypp én og én først i creme fraiche, og deretter i knuste tortillachips.
  4. Varm opp en stekepanne med masse olivenolje, og stek halloumi på alle sider til de har fått en gyldenbrun farge.
  5. Varm opp tortillalefser etter anvisning på pakken, og kutt opp rødløk og paprika i terninger. 
  6. Topp med ruccola, oppkuttede grønnsaker, crispy halloumi og litt ekstra creme fraiche.