
TikTok-trend: Sushivaffel
Sushivaffel er en gøyal og enkel måte å spise sushi på som du verken trenger perfekt kokt sushiris eller masse erfaring for å klare.
Antall personer: 1
Tid: 15-20 min
Vanskelighetsgrad: Enkel
Tid: 15-20 min
Vanskelighetsgrad: Enkel
Se video på YouTube eller følg den enkle oppskriften under.
Du trenger:
- 90 g sushiris
- 100 g Fiskeriet Laks Lion
- ½ avocado
- ¼ agurk
- 1 ss majones
- 1 ss sriracha saus
- Sesamfrø til topping
- 1 stk lime (valgfritt)
Slik gjør du:
Trinn 1
Vask og kok sushirisen slik som det står på pakken, og la den avkjøle seg til romtemperatur.
Trinn 2
Fordel en god porsjon ris i et glovarmt vaffeljern og stek risvaffelen i 10 min eller til den er blitt sprø og gyllen.
Trinn 3
Mens risvaffelen steker kutter du laksen, avovadoen og agurken i terninger, og blander sammen majonesen og srirachasausen til en chilimajo.
Trinn 4
Fyll den deilige og sprø risvaffelen med laks, avocado, agurk og chilimajo, og topp med sesamfrø. Ha over litt limejuice dersom ønskelig.
Sulten på mer? Her finner du alle våre TikTok oppskrifter
Tips!
Hvis du tilfeldigvis har kokt ris fra dagen før fungerer dette utmerket i vaffeljernet. Det må ikke være sushiris, men det er en fordel at den er litt klebrig.

Lær mer