Spis deg sunn med smoothie og smoothie bowls | Tips og råd | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Lær mer Spis deg sunn med smoothie og smoothie bowls

Spis deg sunn med smoothie og smoothie bowls

Smoothies kan funke som en kjapp frokost, et enkelt mellommåltid eller deilig kos til helgebrunsjen. Finn din nye smoothie-favoritt blant disse fargerike oppskriftene og R-produktene.

Den gode, gamle smoothien fikk tøff konkurranse mens juice-trenden herjet. Men siden sistnevnte krever komplisert rengjøring av dyrt utstyr, og det går med store mengder frukt og grønnsaker til et lite glass juice, er smoothien igjen tilbake i førersetet. Og de siste årene har den kommet i nye, spennende varianter. Har du for eksempel rukket å teste smoothie bowl – toppet med nøtter og frisk frukt?

Det geniale med smoothies er alle variasjonsmulighetene. Du kan lage den av det du måtte ha for hånden, for eksempel eplene som er i ferd med å bli skrukkete i fruktskålen, eller de slappe grønnsakene nederst i kjøleskapet. Kanskje den aller mest velsmakende måten du kan forebygge matsvinn på!

Prøv smoothieblandingene fra R for å lage deilig smoothies i en fei! Putt gjerne frossen avokado eller brokkoli i barnas smoothie. En genial måte å få i seg grønnsaker på.

Trenger du inspirasjon til hva du kan lage av frossen frukt og grønt? Her er 4 oppskrifter på smoothie bowl.

1.  Smoothie bowl med avokado

2. Smoothie bowl med bringebær og müsli

3. Grønn smoothie med grønnsaker

4. Smoothie bowl med ristet kokos

5. Smoothie med fersken og bringebær