Slik lager du perfekte pannekaker | Tips og råd | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Lær mer Slik lager du perfekte pannekaker

Slik lager du perfekte pannekaker

Pannekaker er en sikker vinner hos både store og små. Med noen enkle tips, triks og deilige oppskrifter, så kan du forsikre deg at pannekakene blir perfekte hver gang!

Pannekaker er noe av det enkleste å lage og en kjent middag for mange. Likevel er det mange som gruer seg unødvendig mye i forkant. Med denne gode grunnoppskriften på pannekakerøre kommer du veldig langt med pannekakene dine. Når du først føler at du mestrer pannekakestekingen, så vil det være en lek å lage masse spennende varianter av pannekaker i tiden som kommer.

Pannekaker som frokost

De fleste kjenner nok til den amerikanske pannekaken på frokostbordet, men visste du at pannekaker gjør seg ypperlig med egg, stekt skinke og avokado som topping? Enkel og smakfull pannekakefrokost! Vi elsker også en god og sunn bananpannekake.

Middagspannekaker

Pannekaker behøver ikke å verken være søte eller inneholde søtt tilbehør. Bytt ut den tradisjonelle pannekaka med syltetøy, til fordel for en pannekake med salt topping og grønnsaker.

En grovere variant til hverdagen

Fiber er en viktig del av et sunt og variert kosthold. Denne pannekakeoppskriften gir fiberrike havrepannekaker som kan toppes med rotgrønnsaker eller eksempelvis finnbiff. Du kan også toppe dem med bær, rørte bær og andre deilige frukter for å lage en sunnere dessert.

Dessertpannekaker

Lag en enkel dessert ved å fylle pannekakene med noe ekstra godt og søtt. Oppskriftene under passer både til kos, men også som dessert til større anledninger.

Gøy for de minste

Denne gøyale pannekakespaghettien er en gøyal måte å servere pannekaker til de minste. I tillegg kan dem være enklere for mange små å spise.

God alene, men enda bedre med tilbehør

Varier fyll og tilbehør til pannekakene. Tradisjonelt sett serveres de med sukker, rørte bær eller syltetøy. Vi kan anbefale å teste de ut med hjemmelaget is.