Slik lager du BBQ Brisket
Prøv BBQ BRISKET av oksebryst
Langtidskokt i 12 timer
Grilltid: 15-25 min, avhengig av temperaturen i grillen din.
Grillmetode: Indirekte varme, evt. start med en kjapp tur innom direkte varme.
Kjernetemperatur: 60-65° C
Tilberedning
Ta brisketstykket ut av pakken og tørk av med kjøkkenpapir. Kjøttstykket kan godt lages kun på indirekte varme, fordi kjøttet i utgangspunktet er ferdig varmebehandlet fra før. Hvis du ønsker litt mer farge på kjøttet, kan du velge å starte med å legge det på direkte varme. Så snart kjøttet
har fått litt mer farge, flyttes det over til indirekte varme. Ha lokket på grillen og grill til kjøttet når minimum 60° C. Legg kjøttstykket på en skjærefjøl og skjær kjøttet i skiver. Det er ikke nødvendig med hviletid. Server med en god barbecuesaus ved siden av.
Se Grillandslaget sine tips: Slik griller du de ulike råvarene
Lær mer