Enkel middag: 5 tips til å friske opp ferdigmiddagen | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Lær mer Enkel middag: 5 tips til å friske opp ferdigmiddagen

Enkel middag: 5 tips til å friske opp ferdigmiddagen

På hektiske dager er ferdigretter løsningen for mange, når man trenger en enkel middag. Her får du fem tips til hvordan du frisker opp produktene og ferdigrettene fra Middag under 100-lappen.

Enkelte dager strekker ikke tiden til. Mellom jobb, lekser, fotballtreninger og husvask, kan det være utfordrende å få den gode og sunne middagen på bordet. Da kan løsningen være en ferdigrett unna.

Men har du tenkt på hvor enkelt det er å friske opp ferdigretten? Vi har spurt mesterkokk Bent Stiansen om råd, som har et knippe med tips til hvordan du kan gjøre den enkle middagen enda bedre.

5 spennende ferdigretter på under 25 minutter

I denne artikkelen viser Bent Stiansen deg hvordan du pimper opp en pose med ferdige fiskeboller i hvit saus, hva du kan gjøre med fiskekaker, en ny vri på pølsegryta, og hvordan gjøre Tom Kha-suppe og Thaisuppe enda mer eksotisk.

Alle produktene er fra REMA 1000 sin egen serie med enkle middager til en lav pris, Middag under 100-lappen. Produktene smaker godt alene, og blir enda bedre med disse grepene.

1. Fiskeboller med reke- og dillsaus i rundstykke

Ved å servere fiskeboller i hvit saus med reker, eple og dill i uthulede rundstykker, får du en helt ny familieklassiker.

Les også: Slik sparer du tid på kjøkkenet – 8 middagshacks

Fiskekaker i tomatsaus med maispasta

Fiskekaker til middag er både godt og enkelt. Prøv fiskekaker i tomatsaus med maispasta, et fint alternativ til slektningen spagetti bolognese. Retten er i tillegg gluten- og laktosefri.

Tips!

Tilsett kokte sukkererter, aspargesbønner og gulrøtter i pastaen for å få mer grønnsaker i retten.

Tom Kha suppe med søtpoteter og scampi

Pimp opp den ferdige Tom Kha-suppen ved å tilsette scampi og søtpoteter med lime. Topp herligheten med frisk koriander.

Thaisuppe med strimlet svinefilet og mango

Ferdig thaisuppe fra REMA 1000 er perfekt som en base. Bland inn stekt svinefilet i skiver og mango. Denne retten vil hele familien like!

Tips!

Fiskefilet eller kyllingpølse smaker også godt i suppen. Miks gjerne med mange sorter grønnsaker.

Pølseform med poteter og sprø parmesan

En god pølseform blir raskt en familiefavoritt. Legg en ferdig pølsegryte og skiver av poteter lag på lag i form, og topp med en deilig brødkrumme.