Røroslam - Smaken av frisk fjelluft | Tips og råd | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Lær mer Røroslam – Smaken av frisk fjelluft

Røroslam – Smaken av frisk fjelluft

Rørostraktene preges av fjellbeiter på næringsrike bergarter, som gir et stort vegetasjonsmessig artsmangfold. Dette gir gode beitemuligheter for lam. Kjøp Røroslam hos REMA 1000.

Saueholdet i Rørostraktene og Nord-Østerdal har lange tradisjoner og det er fortsatt aktiv seterdrift i området. Utmarksbeitene ligger på mellom 600 og 1000 meter over havet; den klare fjelluften og lammenes tilgang til proteinrike, spirende vekster gjennom hele beitesesongen kjennes på smaken.

Røroskjøtt er en liten virksomhet som kjenner de lokale bøndene og vet hvor lammene beiter. Frisk fjelluft, unikt beite og lange tradisjoner gir deg lam i verdensklasse.

Se våre beste oppskrifter med lam her.

Røroslam på beite

Lammene fra Røroslam beiter i frisk fjelluft og et kosthold bestående av spirende vekster.

Kjøp Røroslam hos REMA 1000.

Norsk lam er i verdensklasse. Kjøttet er mørt og saftig, og har en særpreget smak takket være de best tenkelige beiteområdene – i fjellet, på heiene og ved kysten. Lammeprodukter fra Røroslam finner du i REMA 1000-butikker i Midt-Norge.

Ettersom de mest kvalitetsorienterte produsentene ikke har mulighet til å levere i store mengder, har REMA 1000 inngått en avtale med flere slike produsenter for å kunne tilby lokalt utvalg av kvalitetslam. Se hvilke lokale produkter som finnes i din REMA 1000-butikk.