Enkel turmat på 1-2-3: Friske fruktspyd | Tips og råd | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Lær mer Enkel turmat på 1-2-3: Friske fruktspyd

Enkel turmat på 1-2-3: Friske fruktspyd

Fargerike fruktspyd er perfekte i matpakken, i barnebursdag eller som sunn snacks på tur. Med ferdig oppkuttet frukt på pinne slipper du å verken skrelle eller kutte før de skal nytes.

Sola skinner, lufta er frisk og dere har valgt å nyte dagen ute. Halvveis inn blir du fysen på noe godt, men klissete fingre som lukter appelsin i to dager frister ikke nevneverdig uten tilgang på rennende vann. Vi kjenner alle følelsen. Da kan ferdig tilberedte fruktspyd være en løsning!

Det fine med fruktspyd er at du kan tre på akkurat det du liker best, uansett om det er jordbær, banan, appelsin eller druer. Bruk det du har liggende hjemme og finn frem noen grillspyd i tre du sikkert har liggende i en kjøkkenskuff. På 1-2-3 er snacksen i boks!

Les også: Slik gjør du matpakken sunnere.

Prøv fargerike fruktspyd

Perfekt å servere på tur, i barnebursdag, i matpakken eller bare når du har lyst på noe godt i hverdagen. Denne oppskriften tar kun 10 minutter og er enkel å lage.

Les også: Enkel turmat for hele familien

Slik gjør du:

  1. Skrell appelsinene og del i båter.
  2. Del eplet i fire, fjern kjernehuset og del i passende båter.
  3. Skrell banan og del i fire. 
  4. Skrell kiwi og del i fire.
  5. Fjern stilken fra druene.
  6. Tre den oppkuttede frukten på grillspyd og avslutt med jordbær på hver ende.

Server spydene på fat dersom de skal spises med en gang, eller pakk de inn i plastfolie eller matboks hvis de skal nytes som lunsj eller på tur.

Les også: Slik sparer du tid på kjøkkenet – 8 lifehacks.