Å leve litt mer miljøvennlig trenger absolutt ikke være vanskelig. Her får du 10 enkle grep du kan gjøre for en grønnere hverdag. Husk at alle monner drar!
Med kun to hverdagslige ingredienser kan du lage din egen kroppsskrubb som er både økologisk og deilig!
Hvis du ikke tåler kumelk eller bare har lyst til å utvide repertoaret litt kan du lage din egen nøttemelk. Det er enklere enn du tror og smaker overraskende likt.
Smoothies kan funke som en kjapp frokost, et enkelt mellommåltid eller deilig kos til helgebrunsjen. Finn din nye smoothie-favoritt blant disse fargerike oppskriftene og R-produktene.
Skreien er vandretorsken som kommer til Lofoten og Vesterålen for å gyte om vinteren. Og nå kommer den til en REMA 1000-butikk der du bor! Det tar kun få timer fra fisken blir fanget til den ligger ferdig filetert og beskyttet i pakken – på vei til deg! Her lærer vi deg hvordan du enkelt kan panere skrei.
Skreien er vandretorsken som kommer til Lofoten og Vesterålen for å gyte om vinteren. Det tar kun få timer fra fisken blir fanget til den ligger ferdig filetert og beskyttet i pakken – på vei til deg! Her viser vi deg hvor enkelt det er å få perfekt pannestekt skrei. Enkelt og utrolig godt!
Skreien er vandretorsken som kommer til Lofoten og Vesterålen for å gyte om vinteren. Det tar kun få timer fra fisken blir fanget til den ligger ferdig filetert og beskyttet i pakken – på vei til deg! Nedenfor viser vi deg hvordan du enkelt fjerner skinnet på en skreifilet.
Det er lett å gå seg vill blant de delte meningene om konvensjonell kontra økologisk matproduksjon. På denne stien får du fire grunner til hvorfor økologi er bra for klima og miljø.
Det er mange som i dag deler meningen om at økologisk landbruk er bærekraftig - både for helsa og miljøet. Her finner du fem grunner til hvorfor.
Skreien er en ekstrem sesongråvare – ingen vet akkurat når den kommer. Og når den først er på plass, kommer den i mengder. Men plutselig kan uvær og storm bidra til korte pauser i fisket.
Torsken er levert av stolte fiskere og filetert og pakket i Stamsund, midt i Lofoten. Torskeloinen, som gjerne kalles torskens indrefilet, er skinn- og benfri – og delikat vakuumpakket.
Å steke biff er enkelt. Du skal bare passe på tre ting; at kjøttet får en fin, brun stekehinne, at det har riktig kjernetemperatur og at du lar det hvile slik at kjøttsaften beholdes i kjøttet.
Bær er både vitaminbomber og gir en frisk vri på desserten. Her får du matbloggerens favoritter.
Nå er blåbærene på sitt beste, både i butikken og i skogen.
Vi kunne fylt en hel handlevogn med fordeler som følger en økologisk livsstil. Jon-Frede fra kolonihagen.no gir deg de fem største godene.
Sitron sies å være smakens balansekunstner, og det er ingen tvil om at den lille gule er en av våre favorittingredienser. Her finner du seks digge oppskrifter med sitron.
Alle elsker lukten av ferske rundstykker, og med disse triksene kan rundstykkene bli enda bedre.