Rema.no Lær mer Klosterlam – lam fra Klostergarden i Ryfylke

Klosterlam – lam fra Klostergarden i Ryfylke

Klosterlam har sitt utspring i området rundt Utstein Kloster, Norges eneste bevarte middelalderkloster. Friskt grønt gras, et frodig lettsaltet beite preget av nærheten til havet, århundrer med rike mattradisjoner og respekt for mennesker, dyr og miljø – dette er ingrediensene i Klosterlam.

Lammene beiter ute ¬ på lettsaltet havbeite gjennom hele beitesesongen. De beiter kun i øyriket i nærheten av Utstein Kloster, og kun lam som oppfyller strenge kvalitetskriterier for fett, kjøttfylde og størrelse kommer på markedet som Klosterlam. Når du kjøper dette lammekjøttet får du et førsteklasses produkt med en særegen smak.

klosterlam-utstein_1920x1080

Klosterlam bruker kunst på emballasjen. 

Årets ferske lam hos REMA 1000

Norsk lam er i verdensklasse. Kjøttet er mørt og saftig, og har en særpreget smak takket være de best tenkelige beiteområdene – i fjellet, på heiene og ved kysten. Ettersom de mest kvalitetsorienterte produsentene ikke har mulighet til å levere i store mengder, har REMA 1000 inngått en avtale med flere slike produsenter for å kunne tilby lokalt utvalg av kvalitetslam. Se etter lokalt utvalg av lam i din REMA 1000-butikk.

Klosterlam vant Årets Kokk 2017.