Rema.no Lær mer Lårfilet av kylling

Lårfilet av kylling

Lær deg å bruke det smakfulle kjøttet fra kyllinglåret.

Lårfilet er er en ny type filet fra kylling. Det finnes uante muligheter og mange bruksområdet for dette kjøttet. Lårfilet er fra overlåret på kyllingen og er helt renskåret kjøtt. Kjøttet er fri for ben og skinn, og har naturlig mer fett enn brystfilet. Dette er noe av årsaken til at produktet et mer smakfullt og saftig enn kyllingfilet.

Det er utrolig mange muligheter og bruksområder med lårfilet. Lårfilet er et godt utgangspunkt for både enkle hverdagsmiddager og til et bedre helgemåltid.

 

larfilet

LÅRFILET ER LETT OG RASKT Å TILBEREDE!

I stekepanne:
1. Brett ut kjøttet og krydre på alle sider
2. Stek i 2 minutter på hver side i varm stekepanne
3. La gjerne hvile noen minutter for at kjøttsaften skal sette seg

I ovn:
1. Legg lårfiletene i en ildfast form
2. Stekes i 30 min i ovn på 210 °C
3. La lårfiletene gjerne hvile i 5 min for at de skal bli ekstra saftige

IMG_1432_forweb

Tips

Lårfilet har naturlig mer fett enn brystfilet og dette er noe av årsaken til at produktet et mer smakfullt og saftig enn kyllingfilet.