Hopp til innhold
Rema.no Lær mer Kvikklunsjkake

Kvikklunsjkake

Gjør en vri på påskeegget og lag en påskeeggkake! Legg innholdet på en kvikklunsjkake, og la alle forsyne seg både av kake og godteri.

Ingredienser: 

Kaken:

  • 160 g hvetemel
  • 90 g brunt sukker
  • 100 g sukker
  • 165 g mykt smør + ekstra til formen
  • 2 stk egg
  • 4 ss bakekakao
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ½ dl melk

Pynt:

  • 1 pyntebånd
  • 9 pk kvikklunsj
  • 1/2 flaske sjokoladesaus
  • Assortert påskegodt som “fugleegg”, mandelegg eller smågodt i løsvekt

 

Slik lager du kvikklunsjkake:

Trinn 1:

Sett oven på 175 grader varmluft. Pisk alle ingrediensene til kaken sammen.

Trinn 2:

Smør en 20 cm springform med smør. Dekk med matpapir. Hell kakerøren i formen, og sett midt i ovnen i ca. 40 min. Avkjøl i formen på rist når kaken er ferdigstekt.

Trinn 3:

Sett kaken på et fat. Brekk hver pakke med kvikklunsj i to, slik at du har to og to kvikklunsj som henger sammen. «Lim» på kvikklunsjbitene rundt kaken ved å bruke sjokoladesaus. Bind et bånd forsiktig rundt kaken og «kvikklunsjborgen» for å ha støtte når du heller godteri på toppen.

Trinn 4:

Pynt kaken med ønsket godteri

 

Prøv også: