
Kvikklunsjkake
Gjør en vri på påskeegget og lag en påskeeggkake! Legg innholdet på en kvikklunsjkake, og la alle forsyne seg både av kake og godteri.
Antall: 8
Tid: 60 min
Vanskelighetsgrad: Lett
Ingredienser:
Kaken:
- 160 g hvetemel
- 90 g brunt sukker
- 100 g sukker
- 165 g mykt smør + ekstra til formen
- 2 stk egg
- 4 ss bakekakao
- 1 ts bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
- 1 ½ dl melk
Pynt:
- 1 pyntebånd
- 9 pk kvikklunsj
- 1/2 flaske sjokoladesaus
- Assortert påskegodt som “fugleegg”, mandelegg eller smågodt i løsvekt
Slik lager du kvikklunsjkake:
Trinn 1:
Sett oven på 175 grader varmluft. Pisk alle ingrediensene til kaken sammen.
Trinn 2:
Smør en 20 cm springform med smør. Dekk med matpapir. Hell kakerøren i formen, og sett midt i ovnen i ca. 40 min. Avkjøl i formen på rist når kaken er ferdigstekt.
Trinn 3:
Sett kaken på et fat. Brekk hver pakke med kvikklunsj i to, slik at du har to og to kvikklunsj som henger sammen. «Lim» på kvikklunsjbitene rundt kaken ved å bruke sjokoladesaus. Bind et bånd forsiktig rundt kaken og «kvikklunsjborgen» for å ha støtte når du heller godteri på toppen.
Trinn 4:
Pynt kaken med ønsket godteri
Prøv også: