Klassisk ostepizza | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Klassisk ostepizza

4.3 i snitt
Klassisk ostepizza
En klassisk ostepizza slår aldri feil, og denne varianten inneholder fire forskjellige ostetyper. Denne oppskriften forklarer hvordan du kan lage pizzaen på grillen, men den kan også lages i ovnen.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

1 stk
Pizzadeig hjemmelaget eller ferdiglaget
5 ss
Pizzasaus hjemmelaget eller ferdiglaget
50 gr
Jarlsberg revet, eller annen ost
1 stk
Mozzarella lake rent av og kuttet i skiver
50 gr
Blåmuggost
30 gr
Parmesan
1 klype
Flaksalt
2 kvist
Timian

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Fyr opp grillen og pass på at den er skikkelig varm. Rull ut pizzadeigen på en melen underflate.

  2. Trinn 2

    Fordel tomatsaus utover på pizzadeigen. La det være minst 4 cm skorpe. Når du steker pizza på grill er dette viktig slik at saus, ost og annen topping ikke sklir ned i grillen.

  3. Trinn 3

    Fordel alle de ulike ostene jevnt utover pizzaen. Topp med salt og fersk timian. Grill på sterk varme i maks 3 min.