
Gode middagstips med TORO
TORO har enkle og digge middagsprodukter som er snille mot lommeboken. De kan lages som det står på pakken eller piffes opp etter din egen smak! Bruk gjerne gårsdagens middagsrester i en TORO-rett for å redusere matsvinn og utnytte råvarene du allerede har – vinn-vinn!
Her er 3 oppskrifter som kan inspirere til nye måter å tilberede TORO-produkter:
TORO tomatsuppe med sprøbakte kikerter
Lyst på en rask, enkel og billig middag? Da er denne oppskriften akkurat for deg. Oppskriften tilberedes med TORO Tomatsuppe og toppes med sprø ovnsbakte kikerter.
Vanskelighetsgrad: Enkel
Tid: 25 minutter
Antall personer: 2 voksne og 2 barn
Ingredienser
- 1 boks hermetiske kikerter
- Olje
- Paprikapulver
- Salt
- 1 fedd hvitløk
- 1 pose TORO Tomatsuppe (den originale)
- 10 dl vann
Slik gjør du:
- Sil og skyl av kikertene.
- På et stekebrett, vend kikertene inn i 1-2 ss olje, 1 ts paprikapulver og 1 fedd finhakket hvitløk og salt.
- Sett det i ovnen på 180 grader i ca. 20 minutter til de er sprøstekte.
- Når kikertene er i ovnen tilbereder du TORO tomatsuppe som angitt på pakken med vann. Kok opp i 5 minutter under omrøring.
- Server tomatsuppen i skåler og topp med de sprøbakte kikertene.
Tips!
Enchiladas med sorte bønner og søtpotet
De enkleste enchiladasene lager du med TORO meksikansk gryte. Denne oppskriften er velsmakende og lettvint å lage. Perfekt til helgekosen!
Vanskelighetsgrad: Enkel
Tid: 40 minutter
Antall personer: 2 voksne og 2 barn
Ingredienser
- 1 søtpotet, i terninger
- 8 dl vann
- 1 pose TORO Meksikansk gryte
- 1 boks sorte bønner
- 1 boks mais
- 4 store tortillalefser
- 150 g revet ost, helst cheddar
- 2 lime, i båter
- 1 neve koriander
- ½ boks rømme (seterrømme smaker best!)
- 1 beger tacosaus
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 200 C°.
- Kutt søtpotet i terninger og stek de i en kasserolle med olje.
- Hell vann og meksikansk gryte over i kasserollen. La det koke under omrøring i 20 min.
- Sil av bønnene og maisen i vann, og legg de over i gryten mot slutten av koketiden.
- Fordel gryten på tortillalefsene og rull de sammenlagt i en ildfast form (se bilde).
- Strø osten på toppen av lefsene.
- Stek det i ovnen på 200 C° til osten er gylden, cirka 15 minutter.
- Server med limebåter, fersk koriander, rømme og tacosaus.
Tips!
TORO Spinatlasagne
Mat som lager seg selv i form er så praktisk! Når lasagnen er ferdig i ovnen har du hatt tid til å gjøre ferdig oppvasken, lage salaten og dekket opp til bords.

Tid: 40 minutter
Antall personer: 4 voksne
Ingredienser
- 6 champignon, i terninger
- 400 g kjøttdeig
- 1 TORO Lasagne familiepakke
- 5,5 dl vann
- 6 dl helmelk
- 1 pose (200g) fersk spinat
- 150 g revet ost
Slik gjør du:
- Sett stekeovnen på 180 C°.
- Kutt sjampinjong i terninger.
- Stek kjøttdeig og sjampinjong i en stor kasserolle.
- Tøm posen fra TORO lasagne familiepakke i kasserollen. Tilsett vann og melk. La det koke under omrøring i 2 minutter.
- Tilsett fersk spinat og la det koke et par minutter til. Smak til med salt og pepper om ønskelig.
- I en ildfastform: Legg saus og lasagneplater lagvis i tre lag. Begynn og avslutt med saus.
- Strø over revet ost.
- Stek det midt i ovnen i cirka 30 minutter. La den hvile i 5 minutter før servering.
- Server gjerne lasagnen sammen med salat og brød.
Tips!
Våre beste sparetips
- Bruk det du har hjemme i kjøleskapet, skuffen eller fryseren som utgangspunkt når du skriver handleliste
- Se, lukt og smak på råvarene før du kaster dem. For mange varer er datomerking kun veiledende og produktet kan være like godt selv om «best før»-dato er passert
- Utnytt kampanjer og priskutt! Fyll opp fryseren og tørrvareskuffen når varene er satt ned i pris – da har du alltid en backup-løsning om tiden ikke strekker til eller du vil spare litt penger
Lær mer