
Fristende supper til høsten
Ingenting er som en nydelig, rykende fersk suppe på kalde høstdager, eller som en god forrett til årstidens middagsselskaper. Felles for alle våre supper er at de er proppet full av masse spennende smaker.
Supper for alle!
En av de gode tingene med suppe er at den kan tilpasses enhver preferanse. For de som er vegetarianere eller veganere, finnes det mange deilige alternativer som inkluderer grønnsaker, belgfrukter og korn. Flere supper kan enkelt tilpasses allergener ved å bytte ut en eller flere ingredienser.
Tradisjonelle supper
Når høsten kommer snikende så pleier vi å ty til de tradisjonelle suppene, og det med god grunn. Disse suppene inneholder ofte en del av sesongens råvarer og er derfor ekstra smakfulle på denne tiden av året.
Les også: Høstens råvarer med mesterkokk Bent Stiansen
Klassiske hverdagssupper
Supper passer fint i travle ukedager. Ofte kan de tilberedes dagen i forkant og varmes opp dagen etterpå, eller er enkle og kjappe de dagene du ønsker en hjemmelaget rett.
Supper til turen
Vi anbefaler også å lage suppe til høstens turer i skog, mark og fjell. På kalde dager er en god suppe det som skal til for å få varmen i små og store kropper. De kan også nytes rett i kopp, noe som er praktisk når man skal spise ute.
Tips!
Tilbered alle ingredienser og lag suppen på bålet. Du kan også lage suppen i forkant, oppbevare den i en termos og varme den på bålet for et kjapt oppkok.
Spennende smaker
Lyst til å prøve ut noen nye smaker? Supper passer ypperlig om man ønsker å prøvesmake nye smaker eller smakskombinasjoner. Hva med å lage en spennende suppe som en forrett til høstens middagsselskaper? Overrask deg selv og gjestene dine!