Rema.no Lær mer Dette kan du lage med rester av ribbe

Dette kan du lage med rester av ribbe

Har du rester av ribbe til overs fra julemiddagen? Her er 7 nye retter du kan lage med den.

Er du lei av julemat, men har en haug med rester i kjøleskapet? Fortvil ikke. Ribbe egner seg til så mye mer enn det klassiske juletilbehøret. Her har vi samlet inspirasjon slik at du kan gå romjulen i møte med varierte middager, samtidig som du får spist opp julematen.

Her er 7 nye retter du kan bruke ribberestene i, som pizza, lasagne eller taco.

Pizza med ribbetopping

Pizza er den perfekte måten å bli kvitt rester på, både av julemat, pålegg eller annet du vil spise opp fra kjøleskapet.

Lasagne med ribbe

En juleinspirert vri på klassisk lasagne. Bruk de restene du har fra julemiddagen, både ribbe, pinnekjøtt og kalkun løfter denne italienske retten til nye høyder.

Sandwich med ribbe

Perfekt som frokost eller lunsj. Test deg frem med ulikt tilbehør, så er vi sikre på at du finner deg en ny påleggsfavoritt.

Asiatisk wok med ribbe

Denne deilig retten med grønnsaker og red curry kokossaus får deg garantert til å glemme julen et måltid.

Taco med ribbe

Prøv en julete vri på den klassiske fredagstacoen. Bytt ut kjøttdeigen med ribberester, og server med ditt favorittilbehør, eller test denne oppskriften fra kolonial.no.

Salat med ribbe

Bruk ribberestene til å lage en frisk salat med smak av jul. Bruk grønnsaksrester fra kjøleskapet, eller prøv denne varianten med ferskostkrem, hasselnøtter og marinert gulrot.

Spaghetti med ribbe

Pasta slår aldri feil. Bytt ut kjøttdeigen med ribbe, og unn deg en deilig spagetti med svineragu til middag.