Bleieavtale: Spar 50% | Få gratis babypakke | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Lær mer Bleieavtale: Slik sparer du 50% på bleier med Æ

Bleieavtale: Slik sparer du 50% på bleier med Æ

Har du små barn eller venter barn? REMA 1000 har bleiekutt som gjør at alle med Æ fast får 50% priskutt på alle bleier i butikkhyllene.

Vi ønsker å gjøre hverdagen litt enklere og billigere for deg med barn. Med bleiekutt i Æ-appen får du automatisk 50% på hver eneste bleiepakke, hver gang du handler bleier hos oss. Priskuttet får du rett i kassa og gjelder alle bleiemerker.

Alt du trenger å gjøre er å aktivere bleiekuttet i Æ-appen før du handler neste gang, deretter sparer du penger hver gang du handler med Æ.

Priskutt på alle bleiemerker

Priskuttet gjelder alle bleiemerker og pakninger, uansett om du kjøper én eller flere pakker. For å sikre at det er nok bleier til alle våre kunder får du priskutt på maks fem bleiepakker per handletur.

Spar tusenvis på bleier

Visste du at et barn bruker ca. 6000 bleier i gjennomsnitt i løpet av bleieperioden? Kjøper du alle bleiepakkene hos REMA 1000 med bleiekuttet i Æ, er det mange tusenlapper å spare. Prisen på bleier varierer, og hvor mye du sparer avhenger av hvilket produkt du kjøper. Handler du bleier hos REMA 1000 kan du uansett alltid være trygg på å betale en lav pris.

Les også: Hvilken bleie bør jeg velge?

Hvor ofte skal man skifte bleie? Vi har skrevet en bleieguide med alt du trenger å vite.

Bleier fra Lev Vel

Bleiene fra Lev Vel har en superabsorberende kjerne av mykt materiale som gjør at den føles ekstra tørr, lett og behagelig. Serien inneholder både bleier og buksebleier, og passer til barn fra 3 til 30 kg. Bleiene er SvanemerketFSC-merket og godkjent av Astma- og Allergiforbundet – og ikke minst til en lav pris. Med Lev Vel kan du være trygg på at du har tatt et godt valg, både for lommeboka, den lille og miljøet.

Gratis babypakke

Bestill en babypakke fra REMA 1000 og prøv anerkjente produkter fra blant annet Lev Vel-serien. På den måten får du testet produktene i ro og mak hjemme for å se om de passer for dere. Pakken er gratis for deg som har Æ og har fått eller venter barn. Babypakken inneholder 7 produkter som gjør hverdagen litt enklere for deg og den minste.

Les mer om babypakken her!