Årets grillnyheter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Lær mer Årets grillnyheter

Årets grillnyheter

Grillsesongen er her, og det er på̊ tide å prøve årets grillnyheter. Enten du er ute etter mørt kjøtt, saftige pølser eller frisk fisk, har vi det perfekte produktet som vil ta grillopplevelsen til nye høyder. Kanskje finner du din nye grillfavoritt?

Kylling

Kylling er en allsidig favoritt på grillen, og blant årets nyheter finner du halv kylling sousvide fra Stange. Kyllingen er marinert med grill rub og urter, og skal kun varmes. Sousvide gjør kjøttet mørt og saftig, og med enkel tilberedning er dette produktet perfekt for både hverdag og fest.

Svin

Svinekjøtt er supert på grillen, og populært for både store og små! Kanskje blir grillfilet av svin med hvitløk og karamellisert pepper din nye favoritt? Karamellisert pepper gir en sødmefull smak, og sammen med hvitløken setter det en spennende smak på kjøttet. I tillegg finner du Craig’s porkneck i butikkhyllene. Dette er et naturellprodukt som du kan man smaksette akkurat slik du vil. Prøv gjerne med våre Hemmeligheter.

Fisk

Fisk på grillen er ikke bare sunt, det er også utrolig godt og enkelt. Laksefilet med mango & chili er en av årets fiskenyheter, med en perfekt balanse av sødme og sting. Laksen ligger i en aluminiumsskål som gjør det veldig enkelt å tilberede den enten i ovnen eller på grillen – og du får mindre oppvask!

 

Storfe

New York Strip Steak er en deilig, norsk ytrefilet med et smaksrikt fettlokk som gir kjøttet en deilig smak og tekstur. Vi kommer også med nyheten langtidskokt høyrygg som er varmebehandlet i hele 18 timer.

Pølser og hamburgere

Pølser og hamburgere er klassiske favoritter på grillen. Våre 100 grams ferske burgere er laget av 100% storfekjøtt, og med en praktisk firepakning er de perfekte for en rask og enkel grillmiddag.

Blant pølsenyhetene finner du krydderpølse med norsk alpeost og chili, Grov Sriracha Garlic, Grov Chorizo Cheese og Grov Bratwurst. Og ikke glem; i hele sommer får du 3 for 2 på alle våre spesialpølser!

 

Tapas

Sommerens tapasbord får også smakfulle nyheter denne sesongen. Salami Campagnold, Salami Spicy, Gul Paprika dip, Cornichons og Hummus med chiliflakes er årets nykommere, kanskje finner du din nye tapasfavoritt?

Tilbehør

Tilbehørsutvalget vårt gir et ekstra løft til grillmåltidet. Smashed potatoes er laget med de beste norske potetene, kokt i pose for å bevare all smak og saftighet før de er most lett. Det eneste du trenger å gjøre er å steke de i ovnen, på grillen eller i pannen.

Chipotle chili mayo og cheddar jalapeño dipp er årets sausenyheter – perfekt til grillmaten!

 

Se mer inspirasjon til grillmaten her.