9 uimotståelige retter du kan lage med airfryer | Tips og råd | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Lær mer 9 uimotståelige retter du kan lage med airfryer

9 uimotståelige retter du kan lage med airfryer

Airfryeren forvandler maten til sprø og saftige fristelser. Vi gir deg forslag til raske og enkle oppskrifter du kan lage med kjøkkenmaskinen alle snakker om.

Mange av oss elsker frityrstekt mat, men forsøker gjerne å ikke spise det altfor ofte i hverdagen. Heldigvis finnes det en dings som får fram den samme, deilige smaken, på en litt sunnere måte: airfryeren, eller luftfrityrkokeren, som den heter på norsk.

Og airfryeren tilbereder ikke bare de klassiske frityrrettene – den kan både grille, riste og bake maten ved hjelp av sirkulerende, varm luft. Resultatet er den uimotståelige kombinasjonen av sprø overflate og saftig innside.

I tillegg gjør metoden at maten blir raskere ferdig enn i stekeovnen, med mindre bruk av energi. Ikke rart at den havner på stadig flere kjøkkenbenker!

Vi gir deg ni forslag til deilige måltider du kan lage med airfryeren – både til frokost, lunsj, middag, dessert og til snacks.

SNACKS:

Ristede kikerter

Er du fysen på noen knasende sprø godsaker. Ristede kikerter er utrolig godt – både som snacks, i salaten, suppen eller i wrapsen.

MIDDAG:

Kyllinglår

Saftige kyllinglår med sprøtt skinn er en sikker vinner på middagsbordet. Server med baguette og en god salat, så har du et enkelt og klassisk måltid.

Panert fisk

Med airfryeren tryller du fram panert fisk på bare 10 minutter. Denne måten å tilberede fisk på vil hele familien elske!

Potetbåter og dipp

Stekte potetbåter passer til mye, og er noe alle liker. Serverer du dem med en dipp – for eksempel med pesto, eller oliven og kapers – blir de ekstra smakfulle og spennende!

Rotgrønnsaker

Bakte rotgrønnsaker er både smakfulle og næringsrike, og ypperlig tilbehør til både kjøtt og fisk. Tilbereder du dem i airfryeren, er de ferdige på bare ett kvarter.

FROKOST, LUNSJ OG KVELDS:

Scones

Disk opp med nybakte scones til frokost! Med den effektive airfryeren parat, kan du til og med servere scones på en helt vanlig hverdag!

Egg og bacon

Også den uslåelige frokostkomboen egg og bacon lager du enkelt og raskt i airfryeren. Tør du å teste?

Ostesmørbrød

Disse ostesmørbrødene får en nydelig, crispy overflate, kombinert med deilig, smeltet ost. Må prøves!

Brownies

Airfryerens egenskaper er som skapt for brownies, som er på sitt aller beste når overflaten er sprø og innsiden saftig. La deg friste av denne enkle, raske og knallgode oppskriften.