8 TexMex-middager du bør teste | Tips og råd | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Lær mer 8 TexMex-middager du bør teste

8 TexMex-middager du bør teste

Tacopai, tacovaffel, taco bowl, tacosuppe – eller kanskje en enkel fiskepinnetaco? Folkefavoritten kan lages i utallige varianter med TexMex-serien til R. Her er 8 oppskrifter, som garantert vil glede og overraske.

TexMex-retter, og særlig taco, er nesten som nasjonalrett å regne. Vi nordmenn har virkelig tatt den velsmakende meksikaneren inn i varmen, og den er fast på mange middagsbord hver uke.

Samtidig som den meksikanske matkulturen har fått et solid fotfeste i den norske, finner stadig flere TexMex-produkter veien til norske butikkhyller. REMA 1000 har utviklet R – en egen produktserie med blant annet alt du trenger for å lykkes med å lage et velsmakende TexMex-måltid.

Kanskje har du dine faste følgesvenner til tacomiddagen? Eller er du en av dem som liker å variere og teste ut nytt tilbehør og ulike TexMex-varianter? Vi har samlet åtte kule og fristende oppskrifter vi mener er verdt å teste. Og med REMA 1000 sin egen R-serie, slipper du å sprenge matbudsjettet når du koser seg med middagsfavoritten.

1. Tacopai med kylling

Har du prøvd REMA 1000 sin egen TexMex-serie fra R? Her finner du både tacoskjell, tortillalefser, kryddermix, salsa, taco trays – og alt annet du trenger til en vellykket tacomiddag. Men hva med å bruke tacoingrediensene på en annen måte enn du pleier? Lag tacopai! Supergod middag – og super som lunsj eller matpakke dagen etter.

2. Taco bowl

Lag kurver av tortillalefsene og fyll opp med favorittfyllet ditt. En kul tvist på fredagstacoen – og mindre søl blir det også! Lefsene fra R er myke og gode – og enkle å forme. I tillegg finnes R-lefsene i en minivariant – perfekt for denne middagsretten.

3. Tacosuppe

Hva med en skål varmende tacosuppe? Perfekt å lage av gårsdagens tacorester. Server med tortillachips fra R ved siden av.

4. Fiskepinnetaco

En mer barnevennlig vri på fiskemiddagen finner du nok ikke! Fyll de myke tortillalefsene med knasende sprø fiskepinner, salsa, rømme, ost og deilige grønnsaker. Kjapt å lage på travle dager – og en morsom hverdagsvariant av taco!

5. Tacopizza med salsa og nachos

Det beste fra to verdener! Lag tacopizza. Med pizzadeig fra R og gårsdagens tacorester, er denne laget på et blunk. Strø over nachochips og server med rømme ved siden av. Mmmm!

FAVORITT: Det er vanskelig å unngå smugspising når man lager taco. Med TexMex-produkter fra R, går matlagingen som en lek.

6. Tacovaffel med egg og kylling

Taco som middag er vel og bra, men hva hvis du kunne finne en grunn til å servere taco som brunsj eller lunsj? Tacovaffel med kylling og egg er den perfekte helgekosen!

7. Taco med entrecote og paprika

Taco med biff er en real luksusvariant av fredagstacoen. I R-serien finner du både entrecôte – og alt du trenger av tacotilbehør for å dra denne deilige middagen i havn.

8. Taco med laks og meksikansk rømme

Laks, chili og paprika er nøkkelingredienser i denne deilige tacoretten, som passer ypperlig som hverdagsmiddag. Både tacoskjell, tacokrydder og laks finner du i R-serien.