8 sunne og gode vegetar- og fiskemiddager | Tips og råd | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Lær mer 8 sunne og gode vegetar- og fiskemiddager

8 sunne og gode vegetar- og fiskemiddager

Det er mye penger å spare på å slutte å kaste mat. Her gir Karen Elene Thorsen (tidligere Fattig Student) tips til sunne og gode vegetar - og fiskemiddager, med resteforslag!

Som student ble Karen ganske sjokkert over all maten hun kastet. Etter at hun snudde om på uvanen kunne hun bruke pengene på sunnere alternativer og bedre råvarer, samtidig som hun klarte å halvere matbudsjettet hver eneste måned.

Det kan være vanskelig å vite hva man skal bruke middagsrestene til, så her er fire oppskrifter med resteoppskrift til hver oppskrift. Disse oppskriftene er bra for deg, lommeboken og miljøet!

Hvit lasagne med laks og squash

Lag en sunnere lasagne ved å bytte ut kjøttet med laks! Denne hvite lasagnen med laks har en deilig ostesaus med ricotta og creme fraiche.

Couscoussalat med halloumi

En god salat er deilig året rundt, og passer bra i en travel hverdag. Denne couscoussalaten serveres med halloumi, hummus og granateple.

Fish and chips med coleslaw

En billig og enkel vri på den tradisjonelle retten fish and chips, servert med poteter og coleslaw. Dette er en slager hos store og små!

Enkel chili sin carne

Chili sin carne er vegetarversjonen av den klassiske tacoretten chili con carne. Like god, bare sunnere!