6 digge retter med smak av Asia | Tips og råd | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Lær mer 6 digge retter med smak av Asia

6 digge retter med smak av Asia

Trenger du inspirasjon til ukemenyen? Sett ekstra smak på hverdagen med varme, eksotiske middager med deilig smak av Østen.

Med asiatisk mat på menyen, ligger alt til rette for å bruke rester du har i kjøleskapet. Ved hjelp av noen smarte triks kan gårsdagens ris brukes i en smakfull, varmende kylling bowl, og fiskepuddingen du har til overs, kan pimpes opp med en digg panering. Det trenger hverken koste mye tid eller penger. Bruker du i tillegg produkter fra R-serien, får du spennende middager av god kvalitet til en lav pris.

Fyll tallerkenen med næringsrike grønnsaker, spennende krydder og kjente råvarer! Her er seks barnevennlige forslag til hverdagsmiddager med eksotisk vri og nye smaker:

1. Fiskepuddingpinner med smak av Asia

Fiskepuddingpinner er deilig middag både for liten og stor. Lag fiskepinner selv – av gårsdagens fiskepudding og kombiner med wok-grønnsaker fra R.

2. Soyaglasert laks med nudler

Lag middag på bare 15 minutter! Soyaglasert laks smaker himmelsk. I kombinasjon med nudler og dampet brokkoli, er dette en perfekt hverdagsmiddag.

3. Kjapp kyllingramen

Visste du at du kan pimpe opp den lille posen med nudler som du finner i butikkhyllen? Men enkle grep kan du lage en trendy og deilig ramen – akkurat slik du får den i Japan.

4. Koreansk kylling bowl

Deilig og varmende – og perfekt kosemat på kalde dager. Med kylling og cashewnøtter er denne middagen rene luksusen. Og det beste er at den lages på bare en halvtime.

5. Thai red curry med fisk

Hva med en middag som lager seg selv? Med enkle grep – og 20 minutter i stekeovnen, kan du servere familien et deilig fiskemåltid med autentisk smak av Asia.

6. Asiatiskinspirert kyllingwrap

Kylling, råkost, tortillalefser og Chop Suey-saus er alt du trenger for å lage denne kjappe, deilig middagen. Sunn og smakfull middag for hele familien!