5 gode tips for å spare penger på påskehandelen | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Lær mer 5 gode tips for å spare penger på påskehandelen

5 gode tips for å spare penger på påskehandelen

Rimelig påskekos? Her får du tips som sikrer påskekosen på budsjett!

Enten du skal nyte påsken på fjellet eller i byen, er det flere smarte grep du kan ta for å sikre årets påskekos uten å tømme lommeboken.

Her er fem gode sparetips som sikrer påskekosen på budsjett.

1.Planlegg godt

Sett deg ned og lag en liste over hva du vil spise de ulike dagene, og sjekk først hva du allerede har i skap og fryser. Da unngår du å måtte ta dyre snarveier på de røde dagene – og du slipper å kaste mat fordi du kjøper dobbelt av noe.

Les også: Alt du trenger til påsken

2. Sjekk kundeavisen

Før du skal ta den store påskehandelen, er det smart å sjekke ut REMA 1000s kundeavis. Her kan det være mye penger å spare.

3. Bruk Æ-appen

Glem heller ikke å laste ned Æ-appen, som blant annet gir deg – 10 % rabatt på fersk frukt, bær og grønnsaker, og – 50 % rabatt på bleier, bind og tamponger. I tillegg får du hver uke nye personlige priskutt på varer du har kjøpt før, og på varer vi tror du vil sette pris på. Med Æ kuttes prisen direkte i kassen, og i appen ser du oversikten over hvor mye du har spart! Les mer om Æ-appen.

4. Se etter R-merket

Det lønner seg å se etter R-merket i butikkhyllene hos REMA 1000! Her får du nemlig varer av god kvalitet til en lav pris. R-produktene finner du i mange kategorier – som middag, frokost og rengjøring.

5. Bruk opp restene

Visste du at en gjennomsnittlig familie kaster mat for 15–20 000 kroner i året? Er du flink til å spise opp maten og være kreativ med rester, er det med andre ord mye penger å spare. Rester fra påskelammet kan for eksempel enkelt bli til en smakfull wrap dagen etter.

Få mer inspirasjon til restemat her.