Ingenting i kjøleskapet til middag? Prøv en brødmiddag! | REMA 1000 | Inspirasjon
Hopp til innhold
Rema.no Lær mer Ingenting i kjøleskapet til middag? Prøv en brødmiddag!

Ingenting i kjøleskapet til middag? Prøv en brødmiddag!

Brød trenger ikke kun spises til frokost eller lunsj. Med noen enkle grep kan du lage noen kjappe, enkle og gode middagsretter med brød i hovedrollen.

Et rimelig alternativ

Sammenlignet med mange middager, er brød et rimelig alternativ. Hvis du i tillegg følger med på kampanjer og tilbud, kan det være mye penger å spare på å servere brødmiddag noen ganger i uken.

Test deg frem, kanskje dette er en ny favorittrett for hele familien?

Du kan også servere brødskiver toppet med skikkelig snadder. Det skal slett ikke mye til for å lage en smakfull luksusrett ut av brødskiven.

Les også: Slik lager du rålekre brødskiver

Utnytt brødrestene

Brødmat er et godt utgangspunkt for en skikkelig restefest. Lag en deilig middag med ostesmørbrød av tørt brød og påleggsrester.

Eller sett sammen et tapasbord av kjøleskapsrester, og la familien komponere sine egne middagsskiver. Bruk det du har i kjøleskapet, som for eksempel karbonader, en småtrist paprika, litt slapp salat og en t-skje med sennep.

Er brødet tørt, kan du gi det et minutt i brødristeren, eller i stekeovnen. Lite er vel bedre enn knasende sprøtt og varmt brød?

Les også: Dette kan du gjøre med brødrestene

Eller hva med brøkrutonger med urter og havsalt? En ypperlig måte å få brukt opp tørre brødrester på.