3 enkle desserter barna vil elske | Tips og oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Lær mer 3 enkle desserter barna vil elske

3 enkle desserter barna vil elske

Med frukt og bær som hovedingrediens har vi samlet noen sunnere desserter barna kan nyte i sommeren. Her får du tre tips til enkle desserter til barn.

Barn er glad i det aller meste som er søtt. Derfor er det litt ekstra gøy når man finner en favoritt blant alternativer som er litt sunnere.

Med sesongens frukt og bær som hovedingrediens er det mye godt man kan lage, og samtidig sikre at barna får i seg viktige næringsstoffer.

La barna, eller deg selv for den saks skyld, kjøle deg ned med hjemmelaget saftis, sorbet eller banan-is på pinne i sommer. Under har vi samlet våre beste dessertoppskrifter som barna vil elske.

3 enkle desserttips til barn

Hjemmelaget saftis

Saftispinner med sesongens frukt og bær kommer til å bli en ny favoritt i huset. Ikke bare er de enkle å lage, men er klare etter en natt i fryseren. Perfekt som leskende sommersnack!

Prøv saftis med bringebær, vannmelon eller appelsin.

Banan-is på pinne

Fryste bananer med sjokoladetrekk på pinne – nam! Både søtt, avkjølende og med smak av sjokolade i en og samme dessert. Pynt med kakestrøssel, hakkede nøtter eller annet godt.

Lag banan-is som hverdagsdessert eller når du trenger å bli spise opp brune bananer til overs.

Hjemmelaget sorbet

Sorbet er en av de enkleste dessertene du kan lage og kan varieres med mange ulike smaker. Både bær, frukt, urter og krydder gjør seg godt som sorbet.

Prøv deg frem med sesongens bær eller bruk det du har liggende i kjøleskapet – de minste i familien kommer uansett til å elske denne.