Hvordan sletter jeg min Æ-bruker? | REMA 1000
Hopp til innhold
Ansvar & Dyrevelferd

Hvordan sletter jeg min Æ-bruker?

Du kan når som helst avslutte brukerkontoen din i Æ under «Profil» og «Slett meg».

Vær oppmerksom på at det ikke er mulig å reaktivere kontoen din etter at den er slettet. Ønsker du å bli Æ-bruker igjen på et senere tidspunkt må du registrere en ny profil.

Vi gjør oppmerksom på at det kan ta inntil 5 virkedager fra du velger å slette brukeren til den blir registrert slettet. Har du spørsmål til hvordan du kan slette din bruker, kan du gjerne kontakte vår Kundeservice, via vårt kontaktskjema her.

 

 

Var dette innholdet nyttig?