Delta i kundeundersøkelser | Last ned Æ | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Kundeservice Kundeundersøkelse

Delta i kundeundersøkelser

Din tilbakemelding hjelper oss med å forbedre handleopplevelsen din. I REMA 1000 jobber vi hver dag for å gi deg en enkel og god handleopplevelse. Det ønsker vi å fortsette med – og da trenger vi din hjelp!

Delta i vår kundeundersøkelse og fortell hva du synes om oss, din lokale REMA 1000-butikk eller handleturene dine. Du må ha en Æ-bruker for å delta og gi samtykke via appen til at vi kan kontakte deg.
Du vil kun motta noen få undersøkelser i året, og kan melde deg av eller på akkurat når du vil. Undersøkelsene mottar du via SMS og tar kun 2-3 minutter å svare på. Alle svar er anonyme. Første spørreundersøkelse blir sendt ut i løpet av sommeren 2021.

Slik deltar du i kundeundersøkelsen:

  • Åpne Æ på telefonen din
  • Trykk på “Profil” og “Vilkår og samtykker”
  • Trykk på “Samtykke for spørreundersøkelser” og huk av for “Delta” nederst.
  • Nå får du SMS fra oss når det er en aktiv spørreundersøkelse du kan delta i

Dersom du ikke ønsker å motta flere spørreundersøkelser kan du melde deg av samme sted.

Vinn gavekort i Æ

Alle som deltar kan være med i trekningen av et REMA 1000-gavekort på kr. 1000. Vi trekker ti tilfeldige vinnere hver tredje måned, og vinnerne blir kontaktet per SMS på telefonnummeret de har oppgitt.
Har du ikke lastet ned Æ ennå? Trykk her for å laste ned fra App Store og her for å last ned fra Google Play Store.
1000 takk for hjelpen!

Spar penger på hver handletur med Æ

Visste du at du kan spare penger på hver eneste handletur hos REMA 1000 med Æ-appen? Last ned ned i dag og se flere gode tilbud!

Lurer du på noe?

For å delta i spørreundersøkelsene må du samtykke til at vi kan sende deg dette. Det gjør du inne i Æ-appen under din Profil -> «Vilkår og samtykker» -> «Samtykke for spørreundersøkelser». Deretter vil du motta noen få undersøkelser i året.

Alle som svarer på spørreundersøkelsene er med i trekningen av et gavekort i Æ. Ønsker du å delta må du huke av for samtykke til at vi kan sende deg disse og oppgi telefonnummeret ditt. Vinnerne kontaktes per SMS på telefonnummeret du har lagt inn. Dersom du vinner et gavekort blir dette synlig i appen under “For deg”.

Du kan når som helst melde deg av spørreundersøkelsene direkte i Æ-appen. Det gjør du under din profil -> «Vilkår og samtykker» -> «Samtykke for spørreundersøkelser».

Vi vil kunne bruke de personopplysningene vi har om deg til å gjennomføre spørreundersøkelser. For eksempel kan din registrerings- eller kontaktinformasjon benyttes til å kommunisere med deg eller at vi bruker handlehistorikken din som grunnlag for å sende deg en spørreundersøkelse eller bestemme innholdet i spørreundersøkelsen. Denne utvelgelsen kan være basert på en personprofil. Dine svar og opplysninger om din deltakelse i spørreundersøkelsen vil også kunne brukes til å bygge din personprofil. For mer informasjon om hva en personprofil er, se punkt 2.3. Du vil kunne motta spørreundersøkelser direkte i appen, per post og i elektroniske kommunikasjonskanaler som pushvarsler og SMS.
Besvarelsene vil bli brukt til å forbedre kundeopplevelsen i våre butikker og utvikle vårt tjenestetilbud. Se mer om dette i punkt 5.4 i personvernerklæringen i de generelle vilkårene.
Vi sender deg bare spørreundersøkelser hvis du særskilt har samtykket til dette. Vårt behandlingsgrunnlag er ditt samtykke.
Trykk her for å lese fullstendige brukervilkår i Æ.