Rema.no » Konkurranseregler

Nå kan du oppleve sommerens råeste grillfest – sammen med vennene dine! Alle som tagger et bilde eller en film på instagram med #remakalas er med i trekningen. Bildet skal vise grillmat fra REMA 1000.

Vi stiller med Freddy Kalas – selveste sjefen for fest og Grillkongen Craig som sammen med kolleger fra  Grillandslaget vil servere grillmat fra REMA 1000. Det eneste du som vinner skal stå for, er invitasjoner, sted og godt humør!

Vinneren må selv stå for lokasjon og eventuelle utgifter knyttet til dette. Husk at dersom du har privat instagramkonto, ser vi ikke bildet eller videoen du har tagget.

Spørsmål & svar

Vi stiller med grillmat fra REMA 1000, alkoholfri drikke, alt dere trenger for å spise og drikke, griller, stoler, bord, telt, lys og lyd. Freddy spiller minimum 30 minutter ila. festen.

Grillkongen Craig med kollegaer fra grilllandslaget står for grillingen. Opprydding etter festen er også inkludert.

Alt fra 1 til 100 personer. Hvordan du ønsker å arrangere festen dersom du vinner, her kan du invitere idrettslaget, foreninger, borettslag eller andre sammensetninger av gode venner.

Dersom vi må ta hensyn til spesielle allergier, må vinneren gi beskjed om dette på forhånd.

Nei, REMA 1000 serverer ikke alkohol under festen.

Ja. Vinneren er selv ansvarlig for sikkerheten. REMA 1000 serverer ikke alkohol under festen.

Vinneren blir tilfeldig trukket ut basert på bilder og/eller video som har #remakalas på Instagram i løpet av konkurranseperioden.

Vinneren blir kontaktet gjennom Instagram. Husk å følge med etter at konkurranseperioden er over. Vinneren blir kåret 29. mai, og får 2 dager på seg til å bekrefte premien og datoen for festen. Trekker vinneren seg eller unnlater å svare innen fristen, vil en ny vinner trekkes.

Festen må holdes på en av følgende datoer i 2017: 12. juni, 13. juni eller 15. juni. Tidspunktet avtales mellom vinneren og REMA 1000 når konkurransen er avsluttet.

Vinneren må selv stå for lokasjon og eventuelle utgifter knyttet til dette.

Ja, du må gjerne arrangere festen inne, men grillingen må foregå utendørs. Stedet må også være egnet for utegrilling.

Ja, vinneren er selv ansvarlig for sikkerheten under festen.

Grillmat fra REMA 1000 – sommerens råeste smaker!

Nei, men stedet du ønsker å ha festen, må ha mulighet til å koble seg på strøm mtp. lyd og lys. Stedet må også være egnet til for å kunne grille utendørs.

Nei, men vi vil gjerne at du deler dette med oss under og i etterkant av festen 🙂

Nei, vinneren kan ikke selge billetter til festen eller reklamere for festen i åpne kanaler.

Festen vil være er et lukket arrangement.

Her ser du bilder og filmer med #remakalas som er delt på Instagram