Rema.no » Kolonihagen – god smak med god samvittighet

Kolonihagen - God smak med god samvittighet

Når du velger Kolonihagen velger du produkter som er laget i tråd med naturen. Kolonihagen er kjent for sine premium produkter med fokus på smak, kvalitet, bærekraft og dyrevelferd. Alle produkter er økologisk produsert og stiller enda høyere krav til kvalitet og bærekraft.

Det kaller vi god smak med god samvittighet.

Kolonihagen finner du i alle REMA 1000 sine butikker.

Kjøp dyrevernmerket svin hos REMA 1000

Alle økologiske svineprodukter fra Kolonihagen er Dyrevernmerket. Merket forsikrer at grisene får komme ut, har bedre plass, kan leke og utfolde naturlig atferd, har myk liggeplass og tilgang på mer naturlig mat.

Les mer her.

For meg er dyrevelferd det aller viktigste. Jeg trives med å se at dyra har det bra. Det er fint å få en bekreftelse på at det arbeidet man gjør er riktig gjennom en slik ordning.

– Kåre A. Abrahamsen, grisebonde i Andebu for Kolonihagen.

Kolonihagen ribbe er best i test

Ribbe fra Kolonihagen har blitt kåret til best i test to år på rad av Dagbladets smakspanel. Ikke rart at kunder over hele landet etterspør Kolonihagen når de skal nyte god julemat.

Les mer her.

Denne posen er laget av planter

Alle frø fra Kolonihagen kommer i emballasje laget av Grønn Plast. Kolonihagen er en av flere leverandører som tester ny emballasjeteknologi slik at vi kan bruke mindre plast hos REMA 1000.

Les mer her.

Kolonihagen finner du i REMA 1000

Kolonihagen finner du i alle REMA 1000 sine butikker, og tilbyr produkter som kaffe, rundstykker, syltetøy, juice, ost, skinke, frø, fryste bær, iskrem og brødblandinger. Utvalget vil variere.