Rema.no » Kjøpmann i REMA 1000

Kjøpmann i REMA 1000

I REMA 1000 er Kjøpmann en hederstittel, og derfor skriver vi Kjøpmann med stor K. Våre butikker eies og drives av kremmere som er opptatt av effektivitet, enkelhet, annerledes og kvalitet.

Vil du:

  • Være SELVSTENDIG?
  • Drive din EGEN BEDRIFT?
  • Være med på VINNERLAGET?

Kjøpmann i REMA 1000

Historien om REMA 1000 starter i 1948, med en liten butikk i Nonnegata i Trondheim. Butikken og Kjøpmann O. Reitan var selve hjertet i lokalmiljøet.

I 2015 er REMA 1000 Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Likevel er noen ting som før; REMA 1000-butikkene og Kjøpmannen er fortsatt hjertet i lokalsamfunnet. Idrettslag blir sponset, verdier og arbeidsplasser blir skapt og kundene kan handle maten sin mens de slår av en prat med sin lokale Kjøpmann og betjening.

Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet dagligvarer til laveste pris. Ved å ha hyggelige og dyktige mennesker med riktige holdninger, har REMA 1000 lykkes med å skape en solid virksomhet som er lønnsom ikke bare for sine kjøpmenn og for bedriften – men også for kundene. Og kunden – det er vår øverste sjef!

Etterspørselen etter varer av god kvalitet har økt de siste årene. I tillegg ønsker REMA 1000 å skape verdier utover de rent økonomiske. Vår nye forretningsidé handler derfor om pris, kvalitet og ansvar: Kunden velger oss fordi vi alltid har laveste pris på varer av høy kvalitet, produsert og solgt på en ansvarlig måte.

I REMA 1000 motiverer vi til vinnerkultur. Vi tenker positivt og offensivt, og vi skal ha det morsomt og lønnsomt. Vi har høy forretningsmoral, og vi snakker med hverandre og ikke om hverandre. Vi har sterkt fokus på gjennomføring og resultater, og jobber etter prinsippet om at få mennesker skal ta mange beslutninger. For oss er det enkle ofte det beste.

Vil du bli Kjøpmann i REMA 1000?

Vil du være i førersetet i din egen bedrift, ha en stor grad av frihet og høste fruktene av egen suksess?

Vi ønsker å komme i kontakt med Norges beste kremmere. Følg linken nederst på siden, så finner du alle våre ledige stillinger. Søk på stilling, og send inn en kort CV samt søknad med følgende info:

  • Har du butikk i dag, eller tidligere drevet en butikk?
  • Resultater som er oppnådd
  • Hvilke stillinger du har hatt
  • Hvor ønsker du å være Kjøpmann?

Vi garanterer 100 % konfidensialitet omkring din søknad.

Våre regionsdirektører vil kontakte deg for videre oppfølging.

Se alle våre ledige stillinger her.