Rema.no » Kjeldsberg Pulverkaffe 200 g
Kjeldsberg Pulverkaffe 200 g. Bilde av en gul boks med pulverkaffe fra Kjeldsberg. Tekst på boksen: Kjeldsberg Pulverkaffe.

Kjeldsberg Pulverkaffe 200 g

Ordentlig god kaffe for de ekstra travle dagene.

Kjeldsberg Pulverkaffe 200 g er din beste venn i en hektisk hverdag. En rimelig og tidsbesparende løsning. Enkelte dager har man rett og slett ikke tid til morgenrutiner som tar lang tid. Å gå dagen i møte uten en kopp kaffe er likevel ikke nødvendig. Kaffe i pulverform bruker ikke lenger tid enn vannkokeren din på å bli ferdig. Da rekker du både å nyte kaffen din og lese avisen.

En fordel med pulverkaffe er dessuten at den er enkel å ta med seg. Så lenge du har tilgang til varmt vann, kan denne kaffen faktisk tilberedes hvor som helst. Nyt Kjeldsberg Pulverkaffe på lesesalen, kontoret eller på telttur. Kaffe smaker ekstra godt ute i naturen. Ta med deg stormkjøkken og kok opp vann. Med pulverkaffe slipper du nemlig plagsom kaffegrut i munnen.

Tips: Dersom du ønsker litt ekstra hverdagsluksus kan du investere i et par ulike smakssiruper. For eksempel er karamell og sjokolade evige favoritter hos mange. Du finner slike også i sukkerfrie varianter. En god start på dagen trenger nemlig ikke å være komplisert. Alle Kjeldsbergs kaffetyper finner du hos REMA 1000.