Rema.no » Kjeldsberg Kokemalt Kaffe 250 g
Bilde av en gul pose med Kjeldsberg Kokemalt Kaffe 250 g. På posen står teksten

Kjeldsberg Kokemalt Kaffe 250 g

Ordentlig god hverdagskaffe – enkelt og greit.

Kjeldsberg Kokemalt kaffe 250 g er en favoritt i hverdagen. Kokemalt kaffe er kanskje den mest tradisjonelle kaffetypen her til lands. Mange forbinder sikkert kokekaffe med hytteturer – eller kanskje teltturer med kaffekjelen hengende over et bål? Uansett er det mange som alltid vil foretrekke å lage kaffen sin på denne måten. Andre forbeholder kaffekokingen til hytta. Uansett hvilken av disse kaffetypene du er, ønsker du helt sikkert å få best mulig kaffe for pengene dine. Her er Kjeldsberg en sikker vinner. Du skal nemlig lete lenge for å finne en like god kombinasjon av pris og smak.

Ordentlig kaffe for ordentlige folk. Det betyr både at Kjeldsbergs kaffe skal være skikkelig – både når det gjelder smak og produksjon. Alle kaffetyper fra Kjeldsberg er UTZ-sertifiserte. Det innebærer at bøndene skal ha skikkelige arbeidsforhold, og at produksjonen skal være bærekraftig ut fra miljøhensyn. Slik tror vi du får den beste kaffen hver eneste dag.

Selvfølgelig har vi noe til de dagene som ikke er hverdager også. Prøv for eksempel Kjeldsberg kaffe hele bønner. Mal kaffen fint og bruk aeropress for å lage den perfekte kaffekoppen. Den lar deg bestemme styrken helt selv, og får virkelig frem alle smakene. Du finner mange alternativer fra Kjeldsberg hos REMA 1000.