Rema.no » Kjeldsberg Kaffe
Gult bilde av en pose med Kjeldsberg kaffe og en kaffekopp.
Kjeldsberg kaffe – ordentlig god kaffe i hverdagen.

Kjeldsberg Kaffe – ordentlig kaffe for ordentlige folk

Kjeldsberg kaffe er en favoritt hos kaffeelskere. Enten du sverger til filterkaffe, kokekaffe, presskanne, kaffemaskin eller pulverkaffe har Kjeldsberg noe for deg. Som den eneste kaffemerkevaren i Norge har Kjeldsberg UTZ-sertifisert alle sine kaffetyper. Vi i REMA 1000 tror også at kaffen blir ekstra god når hele produksjonskjeden er rettferdig.

Filterkaffe

Okergul kaffepose 250 gram fra Kjeldsberg. Lys gul etikett.

Kjeldsberg Filtermalt 250 g

Kjeldsberg filtermalt 250 gram. En balansert, ordentlig god hverdagskaffe du blir glad i. Om du ikke får nok finner du den også i 500-grams pakning.

Les mer her.

Okergul kaffepose fra Kjeldsberg. 500 gram filtermalt kaffe.

Kjeldsberg Filtermalt 500 g

Kjeldsbergs Filtermalt 500 gram er en evig favoritt på frokostbordet. Her er det bare å fylle kaffefilteret! Kaffen er komponert av kaffebønner fra Brasil, Colombia, Sentral-Amerika og Afrika for å gi deg en rikest mulig smak.

Les mer her.

Brun pose med Kjeldsberg Fair Trade Økologisk. Laget av Arabica-bønner. Grønn etikett hvor det står skrevet økologisk kaffe.

Kjeldsberg Fair Trade Økologisk filtermalt 250 g

Kjeldsberg Fair Trade Økologisk – ordentlig god både for deg og planeten. Et godt valg når du vil ha det beste innen både smak og bærekraft.

Finn ut mer her.

Kjeldsberg Mørkbrent filtermalt 250 g. Bilde av gul kaffepose med teksten

Kjeldsberg Filtermalt Mørkbrent 250 g

Kjeldsberg Filtermalt Mørkbrent kaffe er rik og fyldig uten å overdrive. For deg som liker den brente smaken eller vil ha variasjon i hverdagen.

Les mer her.

REMA 1000 filtermalt 250 g

REMA 1000 Filtermalt Arabica en nydelig kaffe fra en av verdens mest kjente regioner for kaffe.

Les mer her.

Kaffekapsler

Bilde av gul eske med Kjeldsberg Lungo Colombia 10 stk kaffekapsler. På esken står det

Kjeldsberg Lungo Colombia 10 stk kaffekapsler

Kjeldsberg Lungo Colombia er en medium sterk kaffe med nydelige sitrustoner. Den passer perfekt i Nespresso-maskinen din. Endelig kan du kjøpe kaffekapsler samtidig med resten av dagligvarene dine.

Les mer her.

Bilde av en gul pakke med Kjeldsberg Espresso 10 stk kaffekapsler. På esken er det tekst med

Kjeldsberg Økologisk Espresso 10 stk kaffekapsler

Kjeldsberg Økologisk Espresso fra Sumatra passer perfekt i Nespresso-maskinen din. Den har en krydret smak med hint av sjokolade.

Les mer her.

Kjeldsberg Økologisk Lungo 10 stk kaffekapsler

Kjeldsberg Økologisk Lungo Arabica gir en dyp smaksopplevelse. Den har hint av mørk sjokolade og krydder – en eksklusiv følelse du har råd til i hverdagen.

Les mer her.

Annen kaffe

Bilde av en gul pose med Kjeldsberg Kokemalt Kaffe 250 g. På posen står teksten

Kjeldsberg Kokemalt 250 g

Kjeldsberg kokemalt kaffe er akkurat passe kraftig – en klar favoritt til kaffekannen. Noen sverger til kokekaffe i hverdagen, mens andre forbinder den med hytteturer og termos. Uansett sørger Kjeldsberg for at opplevelsen blir god.

Les mer her.

Bilde av en gul pose med Kjeldsberg kaffe Presskanne 250 g. På posen står teksten

Kjeldsberg Presskanne 250 g

Kjeldsberg kaffe til presskanne er en fyldig og smakfull opplevelse. Litt over medium sterk, men samtidig rund og fyldig. Du trenger nemlig ikke å gå i spesialbutikker for å finne god kaffe til presskannen.

Les mer her.

Kjeldsberg kaffe Hele Bønner 250 g. Bilde av gul pose med kaffebønner. Tekst på posen:

Kjeldsberg Hele bønner 250 g

Kjeldsberg hele bønner – når du vil unne deg det lille ekstra. Komponert av våre beste kaffesorter fra Afrika, Brasil og Sentral-Amerika.

Les mer her.

Kjeldsberg Pulverkaffe 200 g. Bilde av en gul boks med pulverkaffe fra Kjeldsberg. Tekst på boksen: Kjeldsberg Pulverkaffe.

Kjeldsberg Pulverkaffe

Kjeldsberg pulverkaffe – fort ferdig uten å gå på akkord med smaken. Noen ganger strekker ikke tiden til. Da er det fint at det finnes god kaffe som er ferdig på noen sekunder.

Les mer her.