Rema.no » Kjeldsberg Filtermalt 500 g
Okergul kaffepose fra Kjeldsberg. 500 gram filtermalt kaffe.

Kjeldsberg Kaffe Filtermalt 500 g

Din nye favoritt i hverdagen.

Kjeldsberg Filtermalt er en hverdagsfavoritt du kommer til å elske. Satt sammen av nøye utvalgte kaffebønner fra verdens beste kaffedistrikter for å gi deg en perfekt balansert smak.

Mange av oss sverger til kaffetrakteren fordi den er enkel, kjapp og effektiv. Det betyr ikke at du skal behøve å senke kravene til smak. Med Kjeldsbergs filtermalte kaffe får du høy kvalitet også i hverdagen.

Som alle kaffer fra Kjeldsberg er den UTZ-sertifisert. Fordi god kaffe betyr gode forhold i alle ledd av produksjonen, fra bonden som høster bønnene og helt frem til frokostbordet ditt.

Det er viktig for oss i REMA 1000 at norske arbeidsplasser serverer ordentlig kaffe. Det er også viktig for oss at arbeidsplassen som produserer kaffen har gode arbeidsvilkår. Les mer om Rema 1000, kaffe og ansvar her.

Er du forresten svak for det søte, eller har du planer om å invitere til selskap? Cupcakes med sjokolade og kaffe er en sikker vinner som de fleste elsker. Trykk deg inn her for cupcakes med kaffe i sjokoladekremen.