Rema.no » Kjeldsberg Filtermalt Mørkbrent 250 g
Kjeldsberg Mørkbrent filtermalt 250 g. Bilde av gul kaffepose med teksten

Kjeldsberg Filtermalt Mørkbrent 250 g

Kjeldsberg Filtermalt Mørkbrent 250 g er kaffen for deg som har høye krav til smak.

Kjeldsberg Filtermalt Mørkbrent 250 g er en sterk og smakfull kaffe. Den har en brent, men balansert smak. Sammensatt av våre beste kaffebønner fra Brasil, Afrika og Sentral-Amerika for å gi deg den beste smaksopplevelsen.

Mange tenker at traktekaffe er kjedelig og smakløs. Det stemmer ikke hos Kjeldsberg. Alle våre filtermalte kaffetyper er herlig rike på smak – vi anbefaler denne til deg som er glad i den dype, brente smaken. Du trenger nemlig ikke å kjøpe espresso for å oppnå dette. Kjeldsberg Filtermalt Mørkbrent gir deg mye smak for pengene. Så mye at du kan unne deg den hver eneste dag. Vi tror nemlig på at hverdagene skal nytes vel så mye som helgene. Dersom du vil ha litt ekstra luksus i helgen kan du jo male dine egne kaffebønner. Prøv Kjeldsberg Hele Bønner neste helg.

Hva er din favoritt til frokosten? Mange glemmer å prøve nye ting i en travel hverdag. Husk at frokosten setter standarden for resten av dagen. Unn deg derfor noe ekstra godt til dagens første måltid. Havrerundstykker er for eksempel både sunne og gode. Lag dem søndag kveld og nyt dem til frokost resten av uka.