Nye og spennende smaker på grillen

Folk griller over hele verden og på mange forskjellige måter. Vi kan finne inspirasjon hos argentinernes kjempestore grillbål til koreanske minigriller, som brukes på bittesmå verandaer. 

Nye smaker på grillen starter ofte med gode marinader og sauserHer har vi samlet sammen spennende oppskrifter du kan teste på grillen.

Grillet bak pak choi og grillet laks

Asiatisk tvist på grillen

Alt kan grilles er mottoet til Andreas Viestad, som har hjulpet oss med å finne årets nye og spennende grillsmaker. Sammen med kongen av koreansk BBQ, Edward Lee, presenterer de under 10 nye smaker på grillen inspirert fra det asiatiske kjøkkenet.

Ikke helt det du så etter? Se alle våre grilloppskrifter her.

Pak choi på grillen

Prøv pak choi (bak choy, pak choi eller pok choi) neste gang du griller! Pak choi slekter og minner om kinakål, men er søtere og mildere – og har en mer fyldig smak.

 

Grillede maiskolber med smør som smelter

Slik griller du grønnsaker perfekt

Vet du hvordan du griller på direkte og indirekte varme? Det kan ha stor betydning for hvordan grønnsakene smaker. Enten du vil grille paprika, asparges eller squash tipsene som gir deg perfekt resultat!

Les vår grillguide for grønnsaker

 

Grillen: Det første kjøkkenet, og fortsatt det beste!

Vi har alltid elsket å grille, og har grillet siden tidenes morgen. Faktisk er det mange som mener at det var ved bålet hele menneskeheten begynte, at det var der vi lagde de første måltidene.

Se vår store grillguide her

Relaterte grillguider

Tilbehør til grillmaten

Rå biff klar til grilling og bolle med salat

Biff på grillen

Hel laksefilet på grillen med salt og pepper

Fisk på grillen