Rema.no » Grillmat: Oppskrifter, tilbehør og gode tips » Lag perfekt grillmat med grilltips fra REMA 1000

Lag perfekt grillmat med grilltips fra REMA 1000

Se alle grilloppskrifter

På denne siden lærer du alt du trenger å vite for å bli din egen grillmester. Her får du gode tips om direkte og indirekte grilling, oppskrifter, grillmat på budsjett og hvordan rengjøre grillen.

Med disse grilltipsene får du garantert perfekt biff, kylling, fisk, hamburger og grønnsaker hele sommeren.

 

Grillutstyr som gjør jobben enklere

Du trenger selvsagt ikke alt dette for å invitere til en grillkveld, men griller du ofte kan det være smart å investere i grillredskap som du har i mange år.

  • Kull eller gass
  • Klype til å snu og flytte kjøttet
  • Stekespade og gaffel til grilling
  • Olje, salt og pepper
  • Steketermometer
  • Pensel til marinade og glazing
  • Håndkle, tørkepapir og forkle
  • Grillspyd
  • Pizzastein til BBQ-pizza

Hvordan grille storfe

Bli din egen grillmester! Lær hvordan du griller stykker av storfe som hamburgere, biff, indrefilet, ytrefilet, entrecôte og grillspyd ved bruk av indirekte og direkte varme.

Grillet bak pak choi og grillet laks

Hvordan grille fisk

Laks, ørret, torsk, steinbitt og makrell egner seg godt til grillen og er perfekt å servere på varme sommerkvelder. Lær hvordan du griller fisk med direkte og indirekte varme.

Hvordan grille grønnsaker

Grønnsaker får mer sødme og smak etter en runde på grillen, og er perfekt å servere som tilbehør til grillmat. Her lærer du hvordan du griller grønnsaker som asparges, paprika, mais, squash, brokkoli, ananas og mye annet godt.

Prøv lam på grillen

Hvordan grille lam

Lam er mer enn bare fårikål og påsketradisjoner, og egner seg godt til grilling. Lær hvordan du griller lam, som fårefilet, lammekoteletter og skiver av lammelår ved hjelp av direkte og indirekte varme.

Slik holder du grillen ren

Liten gassgrill eller stor verandagrill – uansett størrelse bør grillen vaskes ofte slik at den holder lenge og du unngår usmak på grillmaten. Her får du våre beste tips til rengjøring av grillen.

Grillmat på budsjett

Glad i grillmat, men lommeboka sier nei? Få fattig.student sine 6 beste tips til hvordan nyte god grillmat hele sommeren på lavt budsjett.

Les mer her om grillmat på budsjett her.