Biff på grillen med tomat og rosmarin

Hvordan grille storfe

Lær hvordan du griller kjøtt av storfe ved bruk av direkte og indirekte varme, som hamburgere, sliders, biff, indrefilet, ytrefilet, entrecôte, mørbrad og grillspyd.

Pampasbiff fra REMA 1000 kommer fra frittbeitende okser

Hvilken biff skal du velge?

Alle typer biff kan grilles. Er du ute etter en mørere variant, er indrefilet det sikreste valget. Vil du ha en biff med mer smak bør du gå for entrecôte.

Bruk gjerne steketermometer når du griller, da blir det enklere å få biffen slik du liker den.

Rå/lite stekt: ca. 55 grader
Medium stekt: ca. 60 grader
Godt stekt: ca. 70 grader.

Bakte poteter med topping

Tilbehør til biff

Uansett om du vil ha en frisk salat, sødmefulle, grillede grønnsaker eller norske poteter til biffen, finner du tilbehøret her.

Finn flere oppskrifter til grillen

Kyllinggrillspyd med lime, chilli og koriander

Kylling på grillen

Koteletter på kullgrill

Svinekjøtt på grillen

Grillede maiskolber med smør som smelter

Grønnsaker på grillen