
Biff på grillen
Frister det med en saftig biff til middag? Fyr opp grillen og la deg inspirere av våre beste biffoppskrifter, som entrecôte, indrefilet, ytrefilet og grillspyd.
Frister det med en saftig biff til middag? Fyr opp grillen og la deg inspirere av våre beste biffoppskrifter, som entrecôte, indrefilet, ytrefilet og grillspyd.
Lær hvordan du griller kjøtt av storfe ved bruk av direkte og indirekte varme, som hamburgere, sliders, biff, indrefilet, ytrefilet, entrecôte, mørbrad og grillspyd.
Alle typer biff kan grilles. Er du ute etter en mørere variant, er indrefilet det sikreste valget. Vil du ha en biff med mer smak bør du gå for entrecôte.
Bruk gjerne steketermometer når du griller, da blir det enklere å få biffen slik du liker den.
Rå/lite stekt: ca. 55 grader
Medium stekt: ca. 60 grader
Godt stekt: ca. 70 grader.
Uansett om du vil ha en frisk salat, sødmefulle, grillede grønnsaker eller norske poteter til biffen, finner du tilbehøret her.