
Ser du etter noe godt å servere før hovedretten? Da har du kommet på riktig. Her har vi samlet våre beste forretter, italiensk antipasti og forfriskende aperitif.
Tips!
Slik velger du riktig forrett
For å finne en passende forrett kan en fin huskeregel være at hvis du skal servere kjøtt til hovedrett, passer det best med fisk til forrett. Dersom du har fisk til hovedrett er det best med kjøtt til forrett. Grønnsaker og supper passer godt til fisk og kjøtt.

Enkel snacks som ventemat
Forrett trenger ikke være avansert. Det skal vekke appetitten og kan gi deg som vert litt arbeidsro mens gjestene koser seg. Hva med å servere salte, ristede mandler med sitronskall som snacks?

Italiensk antipasti
Er det noen som kan forretter så er det italienerne. De tradisjonsrike antipastiene består ofte av en kombinasjon av ost, spekeskinke, oliven, grønnsaker og focaccia eller brød.
Apertif før hovedretten
En god apertif er ekstra hyggelig å servere før en middag og vekker smaksløkene.