VETIVO™ | Premium produkter til hund og katt | REMA 1000
Hopp til innhold
VETIVO™

Produkter til hund og katt utviklet av veterinærer

VETIVO™ er en serie med produkter av premium kvalitet til hund og katt, utviklet av veterinærer og ernæringseksperter. Kjøp hundemat, kattemat, kattesand og snacks av høy kvalitet til en lav pris hos REMA 1000.

Våre mest populære produkter

Hundemat

VETIVO™ hundemat voksen

VETIVO™ hundemat til voksen hund er spesialtilpasset store og mellomstore hunder med normalt aktivitetsnivå, og passer voksne hunder fra 5 til 60 kilo.

Hundemat

Liten hundemat

VETIVO™ Hundemat Liten er spesiallaget for å dekke behovene til små raser opp mot 15 kilo. For de minste hundene er balansert næring viktig.

Katt

Kattemat med kylling

VETIVO™ Kattemat er spesiallaget for å dekke kattens daglige behov for næringsstoffer. Fôret inneholder mye kjøtt eller fisk og noe grønnsaker.

VETIVO™ - dyremat utviklet av veterinærer

VETIVO™ er en serie med produkter av premium kvalitet til hund og katt. Alle produktene er utviklet i samarbeid med veterinærer og ernæringseksperter, slik at dyret ditt får alle de næringsstoffene den trenger i et fullverdig. Fôr fra VETIVO™ har et høyt innhold av animalsk protein, i tillegg til å inneholde grønnsaker.

8 av 10 hunder over tre år har en eller annen form for tannproblemer. Tyggebein og tyggeleger kan være en fin måte å forebygge tannproblemer på. I VETIVO-serien finner du tyggepinner med kyllingwrap og tyggeruller av 100% storfehud. Passer til alle hunderaser.

Høy kvalitet til en lav pris

Vi bruker Dansk varefakta på all vår emballasje. Da kan du være trygg på at ingredienslistene overholder all lovgivning. Målet er at både du og dyret ditt får en god opplevelse med våre produkter.

Om VETIVO™

VETIVO™ er et hundefôr av premium kvalitet utviklet i samarbeid med ernæringseksperter og hundeoppdrettere. Filosofien er at kun det beste er godt nok. Vi ønsket å utvikle et fôr som gir hunden din riktig næring og god fordøyelse, fôret er derfor laget med få og nøye utvalgte ingredienser. VETIVO™ inneholder minimum 24% animalsk protein. For å sikre et godt og balansert kosthold inneholder fôret også grønnsaker.

Et premium og superpremium fôr kjennetegnes med at det er rene proteinkilder og høy kjøttandel – som i tillegg er lett fordøyelig. Videre er mange Superpremium-fôr tilsatt fettsyrer og vitaminer.
Fôret har få ingredienser og inneholder ikke unødig fyllmasse.  Alle ingrediensene har en funksjon for den totale sammensetningen, og er deklarert på produktene. Deklarasjonene finner du og under hver enkelt produktside over.

Når du starter med nytt fôr tar det ca. en uke før hunden din er tilvendt. Begynn med å blande inn ca. 10% av det nye fôret med det fôret du gir hunden i dag. Øk gradvis mengden til 100% etter en uke.

VETIVO™ har en 18 måneders holdbarhetstid og VETIVO™ bør oppbevares uåpnet tørt ved vanlig romtemperatur og åpnet i tett emballasje.

Bli kjent med flere egne merkevarer