Rema.no » Våre egne merkevarer » VETIVO™ – premium produkter til hund og katt
VETIVO™

Mest populære produkter

VETIVO™ Hundemat til voksen hund

VETIVO™ Hundemat til liten hund

VETIVO™ Kattemat med kylling

VETIVO™ - dyremat utviklet av veterinærer

VETIVO™ er en serie med produkter av premium kvalitet til hund og katt. I serien finner du hundemat, kattemat, kattesand og snacks. Fôret er utviklet i samarbeid med veterinærer og ernæringseksperter, slik at dyret ditt får alle de næringsstoffene den trenger i et fullverdig fôr. Fôr fra VETIVO™ har et høyt innhold av animalsk protein, i tillegg til å inneholde grønnsaker.

Som veterinær vet jeg at riktig kost er viktig for aktive og glade dyr. Jeg er derfor veldig glad for at REMA 1000 satser på dyremat av premium kvalitet i sine butikker. VETIVO dyrefôr inneholder mye kjøtt eller fisk. Derfor kan jeg si at dette er skikkelig mat.

– Veterinær Charlotte Leschbrandt ved Storm Dyreklinikk i Mandal.

8 av 10 hunder over tre år har en eller annen form for tannproblemer. Tyggebein og tyggeleger kan være en fin måte å forebygge tannproblemer på. I VETIVO-serien finner du tyggepinner med kyllingwrap og tyggeruller av 100% storfehud. Passer til alle hunderaser.

Høy kvalitet til en lav pris

Vi bruker Dansk varefakta på all vår emballasje. Da kan du være trygg på at ingredienslistene overholder all lovgivning. Målet er at både du og dyret ditt får en god opplevelse med våre produkter.

top_logo2

Om VETIVO™

VETIVO™ er et hundefôr av premium kvalitet utviklet i samarbeid med ernæringseksperter og hundeoppdrettere. Filosofien er at kun det beste er godt nok. Vi ønsket å utvikle et fôr som gir hunden din riktig næring og god fordøyelse, fôret er derfor laget med få og nøye utvalgte ingredienser. VETIVO™ inneholder minimum 24% animalsk protein. For å sikre et godt og balansert kosthold inneholder fôret også grønnsaker.

Et premium og superpremium fôr kjennetegnes med at det er rene proteinkilder og høy kjøttandel – som i tillegg er lett fordøyelig. Videre er mange Superpremium-fôr tilsatt fettsyrer og vitaminer.

Fôret har få ingredienser og inneholder ikke unødig fyllmasse.  Alle ingrediensene har en funksjon for den totale sammensetningen, og er deklarert på produktene. Deklarasjonene finner du og under hver enkelt produktside over.

Når du starter med nytt fôr tar det ca. en uke før hunden din er tilvendt. Begynn med å blande inn ca. 10% av det nye fôret med det fôret du gir hunden i dag. Øk gradvis mengden til 100% etter en uke.

VETIVO™ har en 18 måneders holdbarhetstid og VETIVO™ bør oppbevares uåpnet tørt ved vanlig romtemperatur og åpnet i tett emballasje.