Kjøp Stangekylling og flere kvalitetsprodukter hos REMA 1000
Hopp til innhold

Stange

Stange leverer den beste kvaliteten på kyllingkjøtt. Naturlig fôr, god tid, og nok plass til å bruse med fjærene, gir kylling av ypperste klasse. Nå finner du hel landkylling, kyllinglår og kyllingbryst fra Stange i fryse- eller kjøledisker hos REMA 1000 over hele landet.

Håndverk og kvalitet

I dag er Stange Gårdsprodukter synonymt med håndverk og kvalitet for de fleste nordmenn. Fantastiske råvarer av kylling, and, kalkun, villam, sauser og smakfulle «rett i ovnen»-produkter. Men det har ikke alltid vært slik.

Historien startet i 1989. I begynnelsen var det kun utvalgte restauranter og stjernekokker i Oslo som fikk kjøpe Stanges saftige og frittgående kyllinger. Etterhvert var det flere og flere som etterspurte de saftige kyllingene fra den lille produsenten rett utenfor Tønsberg. Økt etterspørsel førte også til økt distribusjon.

Siden 2013 har REMA 1000 vært eksklusiv samarbeidspartner og har kunnet føre hele Stange-sortimentet i sine butikker.

3 gode grunner til å velge Stange

1. Dyrevelferd er en selvfølge for oss!

Stanges frittgående Landkylling™ kommer fra den saktevoksende Hubbard-rasen. Kyllingene får frisk luft & naturlig lys i sine vinterhager. De får spesialfôr og har aktiviteter som gjør at fuglene får oppfylt naturlige adferdsbehov.

2. Miljø & bærekraft

Bærekraft er en langsiktig måte å tenke på, der fokus er på fremtidige generasjoner. Dette faller naturlig for oss og er noe som alltid har ligget i vårt tankesett. Vi i Stange Gårdsprodukter søker alltid etter nye og bedre måter vi kan utvikle oss på. Både når det gjelder smak og råvare, men også omgivelsene vi er med på å påvirke.

3. Kvalitetssjekk

Hos oss renskjæres all råvare for hånd. Kvalitet har ikke bare med fôr og oppvekst å gjøre, det har også med hvordan vi deler opp og fileterer kyllingen. Hos oss renskjæres all råvare for hånd. Det betyr ikke bare finere stykningsdeler – det betyr også at kvaliteten er sjekket av mange øyne før produktene ender i butikken.

Dette er produktene fra Stange

Stange har fantastiske produkter innen mange kategorier; landkylling™, and, kalkun, villam, sauser, smakfulle rett i ovnen produkter, pølser, pålegg og egg. Felles for alle er at det er håndverk og kvalitet som ligger i bunn.

Rett i ovnen

Stange gjør det enkelt å lykkes på kjøkkenet med fine stykningsdeler som er smaksatt. Det eneste du trenger å gjøre selv er å steke produktene. Enkelt å lykkes på kjøkkenet og kjempegodt.

Testvinnere (2022)

Stanges produkter blir ofte testvinnere. Dagbladets blindtest ga Stange terningkast 6 for kyllingbryst.
“Kyllingen er saftig, skinnet er herlig sprøtt, det har en nydelig kyllingsmak som går gjennom hele fileten. Bedre blir det ikke! – Det er sånn god kylling skal smake!” – Dagbladet + 13 april 2022

Klassisk Salsiccia ble pølsetestvinner på tv2hjelperdeg – 7.april 2022

Vi tør påstå at alt kan grilles!

Det viktigste for et vellykket grillmåltid er tilgangen på gode råvarer.

For best resultat: Skjær kyllingbrystet i 1 cm tykke skiver, tre skivene på et spyd og grill over ikke altfor sterk varme.

Flere grilltips og årets grillprodukter fra Stange finner du her.

Slik varmebehandler du kylling

Posjert kylling

Kok uten og koke. Hold temperaturen rett under kokepunktet.

Bruk gjerne kraft, ferske krydderurter og en god klatt smør.

Kok opp vann og legg i kyllingen i så den er helt dekket av kraft. Legg på lokk og la det trekke.

Bryst ca. 10 min 62°C kjernetemperatur.

Lår ca. 15 min 65°C kjernetemperatur.

Hel kylling ca. 35-40 min kjernetemp. 65°C.

Perfekt metode hvis du f.eks skal lage saftig salatkjøtt

Ovnsbakt kylling

Det som gjelder her for å få et godt resultat er riktig kjernetemperatur og hviletid. Se tips og triks

Men, lav temperatur og lang tid vil alltid gi det beste resultatet. Du kan få sprøtt skinn ved å sette på grillen de 5 siste minuttene.

Stekt kylling

Ha litt nøytral olje og en god klatt smør i panna. Sett på medium høy varme.

Legg i ferdig krydret kylling med skinnsiden ned og stek til skinnet er sprøtt og har en deilig lysebrun farge.

Snu kyllingen og sett ned temperaturen til medium lav varme. La den steke til du har riktig kjernetemperatur.

Hel Landkylling™, Økologisk og And

Stykningsdeler - Naturell

Rett i ovnen

Crispy duck kit & Confit

Spesialpølser fra Stange

Sauser og kraft fra Stange

Pålegg og egg fra Stange

Lam