Rema.no » Stangekylling

Stangekylling

Stangekylling leverer den beste kvaliteten på kyllingkjøtt. Naturlig fôr, god tid, og nok plass til å bruse med fjærene, gir kylling av ypperste klasse. Nå finner du hel landkylling, kyllinglår og kyllingbryst fra Stange i fryse- eller kjøledisker hos REMA 1000 over hele landet.

Stangekylling™ er avlet opp av bønder med strenge krav til kvalitetssikring. Kyllingene får kun naturlig fôr basert på hvete, havre og mais. Det er også det som gjør dem så smakfulle.

Stangekyllingene er frittgående, de har god plass og får dermed utviklet muskulaturen. Når kyllingene har det godt, smaker kjøttet desto bedre.

Slik varmebehandler du kylling

Posjert
Kok uten å koke. Bruk helst kraft og masse smør!
Husk at temperaturen i kyllingkjøttet fortsetter å stige etter at det kommer ut av kokevannet.

Grillet

Skjær kyllingbrystet i 1 cm tykke skiver, tre skivene på et spyd og grill over ikke altfor sterk varme.

Stekt

Kutt kyllingkjøttet i grove terninger og wok raskt i varm panne.

Ovnsbakt

Stek kjøttet på 120 grader i ovn til steketermometeret viser 60 grader. Husk at kyllingkjøttet skal hvile i fem til ti minutter før du skjærer det opp.
Bli inspirert av disse kyllingoppskriftene.

Hel kylling, and og kalkun

Naturelle produkter

Krydrede kyllingprodukter fra Stangekylling

Sauser fra Stange

Pølser fra Stangekylling